Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν πως το μωρό χωράει στην κοιλιά μας

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς το μωρό σας κατάφερε να χωρέσει μέσα στο σώμα σας;

Σίγουρα, θα έχετε δει εικόνες που απεικονίζουν το πώς ήταν τα πράγματα εκεί μέσα

Aλλά πως ακριβώς ήταν το δικό σας μωρό στην κοιλιά σας;

Η Marry Fermont, είναι μια φωτογράφος από την Ολλανδία, η οποία φωτογραφίζει με τη βοήθεια της μαίας, την ακριβή στάση του νεογέννητου όταν βρισκόταν μέσα στη μήτρα.

«Όλα ξεκίνησαν όταν καθώς κάλυπτα τη φωτογράφηση ενός τοκετού η μαία έδειξε στους γονείς τη θέση που είχε το νεογέννητο όταν βρισκόταν στη μήτρα. Από τότε ρωτάω πάντα τις μαίες αν θέλουν να δείξουν τη στάση του μωρού που είχε όταν ήταν μέσα στη μήτρα. Και το φωτογραφίζω.Πολλές φορές θέλουν και οι μπαμπάδες να βγουν φωτογραφία κρατώντας έτσι το μωρό, πάντα με τη βοήθεια της μαίας.»

Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν πως χωρούσε το μωρό στη μήτρα 2Τα μωρά νιώθουν άνετα σε αυτή τη στάση;

«Δεν πιέσαμε ποτέ κάποιο μωρό να κουλουριαστεί κατ’ αυτό το τρόπο. Τα μωρά συνήθως είναι χαλαρά και νιώθουν ασφαλή έτσι.Άλλωστε ήταν σε αυτή τη στάση για τόσο καιρό μέσα στη μήτρα.»

Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν πως χωρούσε το μωρό στη μήτρα 3Έχει αρνηθεί ποτέ μωρό να «διπλωθεί» κατ’ αυτό τον τρόπο;«Στην πραγματικότητα όχι. Τα περισσότερα κουλουριάζονται έτσι αυτόματα. Απλά πρέπει να γνωρίζεις πώς να τα κρατήσεις.» Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν πως χωρούσε το μωρό στη μήτρα 4

«Οι περισσότεροι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το μωρό τους βρισκόταν σε αυτή τη στάση στη μήτρα πριν έρθει στον κόσμο. Έτσι οι μαίες άρχισαν να δείχνουν στους γονείς ποια θέση είχε πριν γεννηθεί για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους.Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε γέννηση. Αλλά όταν είμαι εκεί ρωτάω πάντα αν θέλουν να το κάνουν για να τα βγάλω φωτογραφία, αφού είναι μια ωραία και ευχάριστη ανάμνηση για τους γονείς.»

Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν πως το μωρό χωράει στην κοιλιά μας

Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν πως χωρούσε το μωρό στη μήτρα 5Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν πως χωρούσε το μωρό στη μήτρα 6Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν πως χωρούσε το μωρό στη μήτρα 7
 
Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν πως χωρούσε το μωρό στη μήτραΛίζα

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε κλικ στα εικονίδια και ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

 

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.