5 εκπληκτικά πράγματα για τα μωρά που γεννήθηκαν Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος είναι κατεξοχήν μήνας χαράς. Ο μήνας των Χριστουγέννων με γιορτινές μέρες γεμάτες αγάπη, όλο το μήνα! Αν περιμένεις και το μωρό σου κάπου εκεί, η χαρά πολλαπλασιάζεται! Τα μωρά του Δεκεμβρίου είναι ξεχωριστά όχι μόνο γι αυτό, αλλά η επιστήμη και το goodhousekeeping.com λένε και για πολλούς ακόμη λόγους!

Για δες 5 εκπληκτικά πράγματα για όσους γεννήθηκαν Δεκέμβριο:

Ζουν περισσότερο!

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Aging Research αναφέρει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο είναι πιθανότερο να ζουν μέχρι τα 105 – ή και ακόμη και περισσότερο. Τα γενέθλιά τους μπορεί να είναι τελευταία μέσα στο έτος, αλλά σβήνουν πολλές φορές τα κεράκια τους!

Έχουν καλύτερες αποδόσεις στο σχολείο

Μην αγχώνεσαι ότι το παιδί σου θα είναι το μικρότερο στην τάξη, γιατί έρευνες έχουν δείξει ότι μέχρι τη στιγμή της αποφοίτησης, τα παιδιά του Δεκεμβρίου ξεπερνούν σε απόδοση τους «μεγαλύτερους» συμμαθητές τους.

Είναι πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρες

Και μάλιστα τα αγόρια! Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης δείχνει ότι τα αγόρια που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο είναι πιθανότερο να είναι αριστερόχειρες. Όμως δε φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο στα κορίτσια που γεννήθηκαν τους ίδιους μήνες!

5 εκπληκτικά πράγματα για τα μωρά που γεννήθηκαν Δεκέμβριο

Η οδοντιατρική μπορεί να είναι στο μέλλον τους

Οι ερευνητές στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφεραν στο Journal of Family Health, ότι στατιστικά βρήκαν έναν σύνδεσμο μεταξύ γέννησης και ορισμένων επαγγελμάτων. Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, όσοι γεννήθηκαν Δεκέμβρη ήταν πιο πιθανό να γίνουν οδοντίατροι!

Παίρνουν χρυσά μετάλλια!

Σύμφωνα με μια μελέτη στο International Journal of Sports Medicine, εκείνοι που γεννιούνται τους χειμερινούς μήνες και ειδικά τον Δεκέμβριο, έχουν φυσικές αθλητικές ικανότητες – και προχωράνε συχνότερα σε διακρίσεις χρυσών μεταλλίων!

Είναι πρωινοί τύποι

Ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι γεννήθηκαν σε μήνα που σκοτεινιάζει από τις 4, αλλά έρευνα έχει δείξει ότι όσοι γεννήθηκαν Δεκέμβρη μήνα κοιμούνται νωρίς και ξυπνούν πολύ νωρίς! Οι μαμάδες των μωρών του Δεκέμβρη το ξέρουν καλά αυτό! : )

Κάνε κλικ για να μεταφερθείς στην πιο μαγική κατηγορία του e-mama.gr -> Χριστούγεννα

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο! : ) Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια!!!)

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.