Η γέννηση σε ένα εκπληκτικό βίντεο

Τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη διαστολή του τραχήλου της μήτρας;

Τι είναι τα στάδια γέννησης;

Παρόλο που έχω γεννήσει, δυσκολεύομαι ακόμη να τα κατανοήσω.

Τι συμβαίνει άραγε εκεί μέσα, την ώρα που προσπαθούμε να φέρουμε το αγγελούδι μας στον κόσμο;

Η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε και να κατανοήσουμε καλύτερα, τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της γέννησης ενός μωρού.

Αυτό το 3D animation video δείχνει τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πως μοιάζει το εσωτερικό ξεκινώντας από διαστολή 1, μέχρι να φτάσει βαθμιαία στην «τελεία διαστολή», να γίνει δηλαδή 10cm. (Επιτέλους μου είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη διαστολή τραχήλου 🙂 )Ακολουθεί εξώθηση και έπειτα δείχνει τα στάδια εξόδου του μωρού, μέχρι που γεννιέται.

Δείτε το βίντεο η γέννηση σε ένα εκπληκτικό βίντεο:Για να μάθεις περισσότερα για το τι γίνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ανά μήνα και ανά εβδομάδα, κάνε κλικ εδώ. -> Εγκυμοσύνη ανά μήνα και ανά εβδομάδα

*Μη φύγεις αν δε διαβάσεις το εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο -> “Ανατομία του θηλασμού: Τα μωρά είναι σχεδιασμένα για να θηλάζουν”“Ήξερες ότι τα φυσικά χαρακτηριστικά των μωρών είναι σχεδιασμένα ειδικά για να μπορέσουν να θηλάσουν;

Παρακολούθησε το βίντεο και δες πόσο πολύπλοκες είναι οι κινήσεις της γλώσσας και του στόματος, πόσοι διαφορετικοί μύες συνεργάζονται για να επιτευχθεί η θηλαστική κίνηση!

Πώς καταπίνει το γάλα το μωρό, γενικά πως η ανατομία ενός νεογέννητου έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να στηρίζει το θηλασμό!


Ακόμα και το λίπος στα μάγουλα έχει το δικό του ρόλο! Ήξερα στο πολύ περίπου πως θηλάζει ένα μωρό, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ πως ακριβώς!

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ κάτω γιατί εμείς θέλουμε να το διαβάσουμε και να κάνουμε κουβεντούλα!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.