Οι αντι-Lego παντόφλες!

«Όποιος δεν έχει πατήσει τουβλάκι Lego με γυμνό πόδι δεν ξέρει τι θα πει πόνος!» Είναι εκείνος ο πόνος που σε κάνει να πάρεις άπειρες εκφράσεις προσώπου, εκείνος που αλλάζεις τουλάχιστον 12 χρώματα και ειδικά αν είναι βράδυ ΔΕΝ μπορείς να ουρλιάξεις!

lego-at-day-and-night

Όμως η Lego σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρία Brand Station είπε να “διακωμωδήσει” λίγο το γεγονός και έφτιαξαν παντόφλες… αντί-Lego. Σκοπό έχουν να προστατέψουν τα αθώα πόδια από τα έγχρωμα ναρκοπέδια στο πάτωμα κάθε σπιτιού με μικρά παιδιά!

Έχουν πολλαπλή επένδυση στις σόλες και φυσικά υπάρχει το logo των Lego. Έχουν τετράγωνο σχήμα για να ταιριάζουν και στα 2 πόδια  (δεν υπάρχει αριστερή και δεξιά δηλαδή) για να τις βάζουν οι γονείς εύκολα και γρήγορα όταν ακούν τον χαρακτηριστικό ήχο του κουτιού όταν χύνονται τα Lego στο πάτωμα.

Και φυσικά το τετράγωνο σχήμα παραπέμπει σε υπερμέγεθες τουβλάκι Lego!

lego-slippers

Όμως η παραγωγή της αντί-Lego παντόφλας που θα ήθελε κάθε γονιός, ήταν πολύ περιορισμένη – μόλις 1500 ζευγάρια – και δινόταν ως δώρο σε κάποιους τυχερούς που θα έκαναν το wish list τους στο γαλλικό site της Lego, πέρσι τα Χριστούγεννα. Εκτός του ότι τα περσινά Χριστούγεννα έχουν περάσει 🙂 θα έπρεπε να είμαστε Γάλλοι για να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τις συλλεκτικές παντόφλες.

Οπότε στην πραγματικότητα, ο περισσότερος κόσμος στη γη θα συνεχίσει να πατάει τα μικοσκοπικά διαβολικά τουβλάκια, για πολλά χρόνια ακόμη! Ή τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί ένας τρόπος να μην πονάνε τόσο πολύ. Αν και εδώ που τα λέμε, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά τους, πως να το αρνηθούν; 🙂

Πάντως ο κόσμος συνεχίζει να ζητάει τις αντί-Lego παντόφλες και ευελπιστεί ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και τα φετινά Χριστούγεννα και σε άλλες Legoχώρες .

Διαβάστε επίσης: Lego: Η ιστορία των πρώτων συναρμολογούμενων παιχνιδιών

Μέχρι τότε, εταιρίες και καταστήματα θα χρησιμοποιούν τον πόνο του Lego ως διαφημιστικό τρικ για την προβολή τους. Όπως αυτό το κατάστημα που δημιούργησε τον διάδρομο Lego Firewalk, όπου προκαλούσε τους πελάτες του να τον διασχίσουν!

lego-firewalk

Μου φτάνει ο πόνος στο σπίτι, αυτό δεν θα το επιχειρούσα με τίποτα!!! 🙂

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

3 Σχόλια

    • χεχεχε εδώ στην Ελλάδα μου φαίνεται τα τσόκαρα θα μας σώσουν, εκείνα με τον ξύλινο πάτο που ήταν 10 κιλά το κάθε ένα! ☺

  1. Εμείς lego δεν έχουμε….έχουμε άλλα βεβαια μικροσκοπικά πραγματάκια παντού στο σπίτι και φυσικά ενίοτε στο πάτωμα. Οπότε γιατί όχι; Θα της ήθελα κι εγώ τις παντοφλίτσες….

Write A Comment