Οι μπαμπάδες που ένιωσαν τις κινήσεις του μωρού τους

Οι μέλλοντες μπαμπάδες που θα δείτε στο βίντεο, είχαν μια πρωτόγνωρη, μοναδική, εκπληκτική εμπειρία με το αγέννητο μωρό τους. Μια εμπειρία που την βιώνουμε μόνο εμείς οι γυναίκες. Ένιωσαν τις κινήσεις και τις «κλωτσιές» του εμβρύου, μέσα από την κοιλιά της γυναίκας τους και μέλλουσας μητέρας του παιδιού τους.

Μια εταιρία με πάνες θέλησε να δώσει αυτό το μοναδικό δώρο σε μερικούς μπαμπάδες για να αισθανθούν για λίγο, πως είναι να είσαι έγκυος και να νιώσουν όλες τις κινήσεις του μωρού τους μέσα στην κοιλιά. Και το κατάφεραν με τη βοήθεια της Kimberly-Clark Corporation η οποία δημιούργησε ένα ζευγάρι ζώνες εγκυμοσύνης, οι οποίες αναπαράγουν κάθε κίνηση που κάνει το μωρό μέσα στη μήτρα της μαμάς και μεταφέρονται στη ζώνη που φοράει ο μπαμπάς έτσι ώστε να μπορεί να αισθανθεί τις περίφημες «κλωτσιές» που μέχρι τώρα τις αντιλαμβανόταν μόνο βάζοντας το χέρι στην κοιλιά της μητέρας.

Οι ζώνες αυτές δεν είναι διαθέσιμες προς πώληση, δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το βίντεο, το οποίο δείχνει πραγματικά ζευγάρια που θέλησαν να δοκιμάσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία σε ένα νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες.

Οι μεγάλες λευκές λωρίδες καλύπτουν τις κοιλίες και των δύο γονέων και είναι γεμάτες με ηλεκτρονικούς αισθητήρες και φώτα LED. Όταν το μωρό κινείται στην κοιλιά της μητέρας του, η κίνηση επαναλαμβάνεται στη ζώνη του πατέρα, η οποία συνοδεύεται από μια γρήγορη έκρηξη φωτός και από μικρά δονούμενα ερεθίσματα, ακριβώς στο σημείο που έγινε η κίνηση.

Προσέξετε ιδιαίτερα το βλέμμα και τις αντιδράσεις των μπαμπάδων στην πρώτη δόνηση. Η έκπληξή τους και η συγκίνησή τους είναι τόσο γλυκές!

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

2 Σχόλια

  1. Οι γλυκουλιδες μου έκλαψαν. Πολύ όμορφη κίνηση, να μην ξεχνάμε και τους μπαμπάδες… που μας κάνουν μανουλες!!!!

  2. Pingback: e-mama.gr | Η έκπληξη του γιατρού στη τυφλή μητέρα - e-mama.gr

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.