Η έκπληξη του γιατρού στη τυφλή μητέρα που θα σας κάνει να δακρύσετε

Είναι κομμάτι της σύγχρονης ιατρικής να βλέπουν οι γονείς τα μωρά τους στον υπέρηχο και να έχουν μια ιδέα πως μοιάζουν, πριν ακόμη γεννηθούν. Όμως μια τυφλή μητέρα δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Η Τατιάνα είναι μια 30χρονη τυφλή έγκυος μητέρα, η οποία έχασε την όρασή της όταν ήταν 17 ετών. Όταν διένυε την 20η εβδομάδα κύησης, πήγε στον γιατρό της για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα. Δεν είχε καμία προσδοκία ότι θα έβλεπε το μωρό της, όπως οι υπόλοιποι γονείς, αφού εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο.

Είναι;

Δείτε το συγκινητικό βίντεο και τα λέμε παρακάτω:

Και όμως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι αδύνατο. Με τη βοήθεια της 3D εκτύπωσης, η τυφλή έγκυος είχε μια ανεκτίμητη εμπειρία. Ο γιατρός της, της έκανε έκπληξη, τυπώνοντας ένα 3D «γλυπτό» του προσώπου του μωρού της με δεδομένα που λήφθηκαν από τον υπέρηχο. (Δείτε περισσότερα για τα 3D τυπωμένα υπερηχογραφήματα σε προηγούμενο άρθρο μας).

Έτσι η Τατιάνα μπόρεσε να αγγίξει το προσωπάκι του μικρού της Μουρίλο και να καταλάβει πως μοιάζει με έναν προσιτό για εκείνη τρόπο. Επίσης είχε και ένα μήνυμα σε κώδικα Μπράιγ (σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών) που έλεγε: «Είμαι ο γιος σου» (Και σε εκείνο το σημείο ποτάμι τα δάκρυα φίλες μου, έκλαιγα με αναφιλητά!)

Η έκπληξη στην Τατιάνα χρηματοδοτήθηκε από την εταιρία Huggies στη Βραζιλία και είναι μέρος της διαφημιστικής της καμπάνιας με τίτλο: «Κάθε μαμά αξίζει να αγκαλιάσει κάθε στιγμή». Η ίδια εταιρία είχε διοργανώσει και άλλη μια καμπάνια, όπου έδινε τη δυνατότητα μιας πρωτόγνωρης εμπειρίας σε μέλλοντες πατέρες, να νιώσουν τις κινήσεις του μωρού τους μέσα από την κοιλιά της γυναίκας τους.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ κάτω γιατί εμείς θέλουμε να το διαβάσουμε και να κάνουμε κουβεντούλα!

(Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς άδεια)

Author

Γεια σου! Είμαι e-mama Λίζα, Θεσσαλονικιά από κούνια, καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα, λατρεύω οτιδήποτε κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους! (όπως πχ η σπανακόπιτα). Η ζωή μου κινείται γύρω από 2 μικρούς και πολύχρωμους σίφουνες, τον 6 ετών Mini Me (Θάνο) και τον 2 ετών Mini Me Junior (Φοίβο). Μαζί θα ενημερωθούμε, θα διασκεδάσουμε, θα μαγειρέψουμε και θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας βαραίνει! Θα με βρεις στα άρθρα και τις φωτογραφίες του e-mama.gr, στα social media, στην επικοινωνία! :)

1 Comment

Write A Comment