Μην κλέβετε την ξεκούραση από τις γυναίκες σας – To μήνυμα ενός πατέρα για τις μητέρες στο σπίτι

Ένα θέμα που βρίσκεται μέσα σε πολλά σπίτια! Μαμά στο σπίτι με τα παιδιά και πατέρας εργαζόμενος. Είναι αναγκασμένη η μητέρα να επωμιστεί όλο το βάρος του σπιτιού;

Αυτό το θέμα άγγιξε με τον καλύτερο τρόπο ένας εργαζόμενος πατέρας και σύζυγος! Έγραψε ένα ισχυρό μήνυμα στο facebook, καλώντας όλους τους συζύγους να δώσουν τη δυνατότητα στις γυναίκες τους να κάνουν και εκείνες ένα διάλειμμα από την καθημερινή δουλειά μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα του Dale Partridge δεν εργάζεται, δεν φέρνει εισόδημα στο σπίτι όπως εκείνος. Αλλά εκείνος αναγνωρίζει την ανεκτίμητη αξία της σε όλα αυτά που κάνει καθημερινά και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει. Έτσι θέλησε να μιλήσει σε όλους γι αυτό, ποστάροντας  μια φωτογραφία της με το παιδί τους και γράφοντας τα εξής:

Μην κλέβετε την ξεκούραση από τις γυναίκες σας

Μην κλέβετε την ξεκούραση από τις γυναίκες σας

«Περνάει όλη την εβδομάδα εξυπηρετώντας εμένα και τα παιδιά. Περνάω όλη την εβδομάδα να εξυπηρετήσω τους λογαριασμούς που τρέχουν. Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι είναι ένα δίκαιο «μοίρασμα», αλλά αμφιβάλλω. Οι άντρες δεν έχουμε μεγαλύτερο δικαίωμα στην ξεκούραση το Σαββατοκύριακο από τις γυναίκες μας. Το σήμα του «κουβαλητή» δεν μας παρέχει το ελεύθερο να ξεφύγουμε από τα καθήκοντα στο σπίτι μας όταν έρθει το Σάββατο και η Κυριακή. Η πολυτέλεια της ξεκούρασης είναι ένα δώρο που πολλοί άνδρες κλέβουν από τις συζύγους τους κάθε Σαββατοκύριακο. Θυμηθείτε, οι 40 ώρες εργασίας την εβδομάδα είναι ένα πρότυπο της κουλτούρας μας, αλλά ο Θεός μας είπε να μοιραστούμε τα βάρη με την γυναίκα μας και να την προστατεύουμε από την καταπόνηση. Πρέπει να ξεκουραζόμαστε, ακόμα και ο Θεός το θέλει, απλά βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ο μόνος που το κάνει.»

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα είπε όλα μέσα σε μερικές γραμμές!

Τώρα που είμαι σε άδεια μητρότητας με 2 μικρά παιδιά, η βοήθεια του Husband είναι πολύτιμη! Άλλωστε ζευγάρι στη ζωή σημαίνει ζευγάρι και στο σπίτι, η βοήθεια σε εκείνον που το χρειάζεται είναι τόσο αναγκαία για να υπάρχει ισορροπία στο σπιτικό! Έτσι δεν είναι; 🙂

Μην κλέβετε την ξεκούραση από τις γυναίκες σας

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο 🙂 Δεν επιτρέπεται όμως η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

4 Σχόλια

    • χαχαχα πρέπει να το διαβάσουν πολλοί τελικά αυτό!! 🙂

  1. Μπράβο σε αυτόν το μπαμπά που καταλαβαίνει το πόσο κουράζεται η γυναίκα του στο σπίτι με τα παιδιά! Μακάρι να το καταλάβαιναν όλοι οι μπαμπάδες και ειδικά εκείνοι των οποίων η σύζυγος δεν εργάζεται αλλά μένει σπίτι με τα παιδιά και επωμίζεται όλο το βάρος!

    • όλοι ανεξαιρέτως, είναι τόσο σημαντική η βοήθεια στο σπίτι για να υπάρχει γαλήνη και ηρεμία 🙂

Write A Comment