Εφαρμογή κινητού για την παρακολούθηση του εμβρύου

«Παρακολούθησε, προγραμμάτισε και οργάνωσε την προγεννητική φροντίδα σου.» Αυτό είναι το μότο της Bellabeat.

Το σύστημα Bellabeat επιτρέπει στις μέλλουσες μητέρες να ακούσουν τον καρδιακό παλμό των αγέννητων μωρών τους, με τη βοήθεια μιας συσκευής που συνδέεται στο smartphone με καλώδιο. Χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα για να βρει το χτύπο της καρδιάς του μωρού, ενώ η συνοδευτική εφαρμογή «Bellabeat application» καταγράφει τον ήχο.

Η εφαρμογή παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς ανά λεπτό και δίνει στις χρήστριες χρήσιμα εργαλεία για να παρακολουθούν και άλλα σημαντικά στατιστικά στοιχεία, όπως ο αριθμός των φορών που κλώτσησε το μωρό ή πώς αλλάζει το βάρος του σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης λειτουργία παρακολούθησης της διάθεσης της μαμάς και έχει ως στόχο να βοηθήσει τις εγκύους να αναγνωρίζουν τα πρώιμα συμπτώματα της κατάθλιψης, δήλωσε ο συνιδρυτής της Bellabeat, Urska Sršeň.

Εφαρμογή Smartphone για την παρακολούθηση του εμβρύου«Η κατάθλιψη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πολύ συχνό σύμπτωμα και μπορεί να οδηγήσει σε άλλες επιπλοκές της υγείας της μητέρας και του μωρού. Αποφασίσαμε να προσθέσουμε αυτή τη «παρακολούθηση διάθεσης» για να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να κρατάνε σημειώσεις για την διάθεσή τους κάθε μέρα, έτσι ώστε να μπορούν να αναγνωρίσουν αυτά τα συμπτώματα αρκετά νωρίς.»

Μία φορά το μήνα, οι χρήστριες θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τα συναισθήματα και τις διαθέσεις τους συνολικά. Εάν εντοπιστούν σημάδια κατάθλιψης, η εφαρμογή τις ενθαρρύνει να ζητήσουν ιατρική βοήθεια. Η εφαρμογή παρέχει επίσης έτοιμες λίστες με τις κοντινότερες κλινικές.


Η εταιρία σύντομα θα προσθέσει στην αγορά, συσκευές παρακολούθησης που θα συνεργάζονται με την εφαρμογή, για την παρακολούθηση της πίεσης του αίματος, την αύξηση του σωματικού βάρους και του σακχάρου στο αίμα.

Η τελευταία ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες iOS. Αλλά θα είναι διαθέσιμη και για Android το καλοκαίρι.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.