ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί: Κατάλογος των δομών - Αύριο οι αιτήσεις

ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί: Κατάλογος των δομών – Αύριο οι αιτήσεις

Σήμερα Τρίτη 23/05, δημοσιεύτηκε ο ενδεικτικός και μη εξαντλητικός κατάλογος φορέων και δομών (οι παιδικοί σταθμοί κτλ), που εκδήλωσαν την πρόθεση τους να συμμετέχουν στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 – 2018.

Για να δείτε τις δομές της περιοχής σας που σας ενδιαφέρουν, πατήστε εδώ.

Επιλέξτε Νομό ή Δήμο για να δείτε τους αντίστοιχους καταλόγους φορέων / δομών.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ, Θεόδωρο Γκοτσόπουλο:

«η προκήρυξη για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων.»

Αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για να τη δείτε κάντε κλικ εδώ

Αίτηση υποψηφίων (Οδηγίες αίτησης, απαιτούμενα δικαιολογητικά, δείγμα αίτησης) για να τη δείτε κάντε κλικ εδώ

Παιδικοί σταθμοί 2017-2018, ανακοίνωση για τις/τους αιτούντες/αιτούσες, για να τη δείτε κάντε κλικ εδώ

Οπότε σήμερα Τρίτη 23/5 δημοσιεύτηκε η προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ με την πρόσκληση την διαδικασία και τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων ωφελουμένων. Προσοχή! Διαβάστε την πολύ προσεκτικά για να δείτε τι ακριβώς χρειάζεται.

Και από αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων από τους γονείς ηλεκτρονικά στο eetaa.gr για την ένταξη των παιδιών τους, για το σχολικό έτος 2017-2018, σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, καθώς και σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».

Θυμίζουμε ότι η δράση της ΕΕΤΑΑ αφορά τη δωρεάν ένταξη βρεφών από 2 μηνών και νηπίων έως 4 χρόνων σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για το 2017 – 2018, παιδιών έως 12 ετών σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, καθώς επίσης παιδιών και εφήβων με αναπηρία σε αντίστοιχες δομές.

*Φροντίστε άμεσα την υποβολή της φορολογικής σας δήλωση του έτους 2016 και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογιστούν τα εισοδήματα, Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης όταν βγει.

Ανανεώνουμε συνεχώς μείνετε συντονισμένοι.

Author

Γεια σου! Είμαι e-mama Λίζα, Θεσσαλονικιά από κούνια, καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα, λατρεύω οτιδήποτε κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους! Η ζωή μου κινείται γύρω από 2 μικρούς και πολύχρωμους σίφουνες! Μαζί θα ενημερωθούμε, θα διασκεδάσουμε, θα μαγειρέψουμε και θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας βαραίνει!

Write A Comment