Η θηλάζουσα μητέρα που δίχασε την κοινή γνώμη τώρα και σε κούκλα MamAmor

Θυμάσαι τις έντονες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το περιοδικό TIME τον Μάιο του 2012, όταν στο εξώφυλλο της παρουσίασε μια 26χρονη μαμά, την Jamie Lynne Grumet, να θηλάζει τον τρίχρονο γιό της πάνω σε μια καρέκλα; Η φωτογραφία συνοδευόταν από την λεζάντα Are you mom enough?” δηλαδή «Είσαι αρκετά μαμά;» και δημιούργησε τεράστιο διχασμό ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, μητέρες και μη, θηλάζουσες ή μη θηλάζουσες. Αυτή η μαμά που το κατάφερε όλο αυτό τώρα έγινε και υφασμάτινη κούκλα MamAmor.

Η MamAmor δημιούργησε αυτή τη special edition κούκλα, για τον έρανο που διοργανώνει το blog I am Not the Babysitter”, στηρίζοντας τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό  Waves for Water στην Αιθιοπία.

$(KGrHqN,!jcFJi3SMotlBSfV+Tf1uQ~~60_12Η κούκλα είναι μια και μοναδική και πουλήθηκε σε δημοπρασία στο e-bay, που έληξε στις 15 Νοεμβρίου. 100% των εσόδων θα διατεθούν στο Waves for Awassa Ethiopia project, σε συνεργασία με το “Waves for Water”. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Dr. Sears, κύριος υποστηρικτής της φιλοσοφίας attachment parenting.

Στην Αιθιοπία υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα έλλειψης πόσιμου νερού, με αποτέλεσμα, η κάθε γουλιά των ανθρώπων και των παιδιών εκεί, να μετατρέπεται σε ρώσικη ρουλέτα, μιας και το μολυσμένο νερό μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο.

Η αποστολή αυτής της κούκλας είναι να μαζευτούν χρήματα για να συμβάλλουν στην προσπάθεια καθαρισμού του νερού τους, έτσι ώστε το νερό από κάθε ρυάκι, λίμνη ή ποτάμι να μετατραπεί σε ασφαλές πόσιμο νερό.

Η τιμή της έφτασε τα 355 δολάρια (263 ευρώ), δεν τα λες λίγα για μια υφασμάτινη κούκλα. Πάντως εμείς από Ελλάδα μάλλον δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε, αφού μας ενημέρωναν ότι δεν αποστέλλεται στη χώρα μας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Σας περιμένουμε και στην κλειστή ομάδα μας “Δεν είμαι τέλεια μαμά” για να γίνουμε μια όμορφη παρέα

 

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.