Αγαπητό σύστημα υγείας μου έδωσες ένα πολύ καλό μάθημα τις τελευταίες 2 εβδομάδες: «Μην αρρωστήσεις σε αυτή τη χώρα αν δεν έχεις λεφτά.»

Αγαπητό σύστημα υγείας της Ελλάδος. Να φας σκατά.

Ένα σύστημα υγείας που γεμίζει τα κρεβάτια με ασθενείς χωρίς να τους κάνει εξετάσεις, που δεν αντιλαμβάνεται τη κρισιμότητα της ασθένειας, με απαρχαιωμένα πρωτόκολλα που σε κρατούν δέσμιο. Που σε ταΐζουν ακριβώς ότι απαγορεύεται να φας σύμφωνα με την ασθένεια σου. Που οι γιατροί – τσιφλικάδες σε περιπαίζουν αν τους ρωτήσεις κάτι για τον άνθρωπο σου, που δε ζητούν φακελάκι αλλά σου κλείνουν το μάτι και σου κάνουν σαφές ότι χωρίς κοκό εδώ θα πεθάνεις. Που αν τολμήσεις να κάνεις εξωτερικές εξετάσεις – αν επιστρέψεις θα σε κάνουν να το πληρώσεις ακριβά, που τα σαββατοκύριακα οι γιατροί δεν είναι γιατροί, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Ένα σύστημα υγείας που επειδή μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει κανείς δεν ενδιαφέρεται να το αλλάξει, αλλά εσένα που αρρώστησες σε περιμένει μια νεκροφόρα στην είσοδο και μια στην έξοδο.

Δε με πειράζει να μη λειτουργούν όλα ρολόι σε αυτή τη χώρα, αλλά ένα πειράζει! Η υγεία γαμώ!

Αγαπητό σύστημα υγείας, δε ξέρω αν είναι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας έτσι ή πέσαμε εμείς στην περίπτωση αλλά δε θέλω να μάθω ποτέ.

Αγαπητό σύστημα υγείας της Ελλάδας δε θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου.

Αγαπητό σύστημα υγείας της Ελλάδας να φας τα σκατά των ανθρώπων που σκοτώνεις κάθε μέρα. Ακριβώς όπως έφαγαν αυτοί τα δικά σου!

Ξέσπασα!

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς άδεια

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ κάτω γιατί εμείς θέλουμε να το διαβάσουμε και να κάνουμε κουβεντούλα!

 

Author

Γεια σου! Είμαι e-mama Λίζα, Θεσσαλονικιά από κούνια, καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα, λατρεύω οτιδήποτε κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους! (όπως πχ η σπανακόπιτα). Η ζωή μου κινείται γύρω από 2 μικρούς και πολύχρωμους σίφουνες, τον 6 ετών Mini Me (Θάνο) και τον 2 ετών Mini Me Junior (Φοίβο). Μαζί θα ενημερωθούμε, θα διασκεδάσουμε, θα μαγειρέψουμε και θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας βαραίνει! Θα με βρεις στα άρθρα και τις φωτογραφίες του e-mama.gr, στα social media, στην επικοινωνία! :)

Write A Comment