Η Ημέρα της Μητέρας όταν η μαμά σου δεν είναι πλέον εδώ

Η Ημέρα της μητέρας δεν είναι για όλους η ίδια.

Δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω.

Διαβάστε το συγκλονιστικό κείμενο της Nikki Pennington που ανέβασε στο facebook:

Ξέρεις ότι η Ημέρα της Μητέρας δε θα είναι ποτέ ξανά η ίδια…

Όταν πέφτει το βλέμμα σου σε μια κάρτα για την Ημέρα της Μητέρας

Και δε μπορείς πια να την διαβάσεις και τραβάς το βλέμμα σου γρήγορα από εκεί. Είναι για εκείνους που η μαμά τους μένει εδώ και όχι στον Ουρανό.

Όταν βλέπεις διαφημίσεις με δωράκια για την Ημέρα της Μητέρας αλλάζεις γρήγορα κανάλι. Γιατί ξέρεις ότι κανένα κατάστημα δε μπορεί να της το παραδώσει.Όταν ελπίζεις ότι δε θα σε ρωτήσει κανείς πως θα περάσετε μαζί την Ημέρα της Μητέρας, ή αν της πήρες κάποιο δώρο.

Όταν εύχεσαι να μπορούσες να της είχες πάρει ένα δώρο…

Όταν προσπαθείς να φέρεις στο μυαλό σου αναμνήσεις από την τελευταία φορά που περάσατε μαζί την Ημέρα της Μητέρας.Όταν κοιτάς τις παλιές φωτογραφίες γιατί ξέρεις ότι δεν μπορείτε να βγάλετε καινούργιες.

Όταν οι υπόλοιποι σου λένε να προχωρήσεις και να μην το σκέφτεσαι τέτοια μέρα.Αλλά βλέπετε, η Ημέρα της Μητέρας είναι πολλά περισσότερα όταν η μαμά έχει φύγει.

Είναι ότι καταλαβαίνεις ότι πρέπει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί της. Όχι μόνο την Ημέρα της Μητέρας.Είναι ότι ξέρεις ότι οι κάρτες και τα δώρα που σου δίνουν τα παιδιά σου είναι υπέροχα. Αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι περισσότερος χρόνος μαζί.

Είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι σκέφτεσαι τη μαμά σου όλη μέρα, αλλά όχι με νέες αναμνήσεις.

Είναι ότι τώρα πλέον εύχεσαι να της μοιάσεις έστω και λίγο.Είναι ότι εύχεσαι να σε βλέπει κάπου από τον Ουρανό και να συνδεθείτε έστω και για λίγο την Ημέρα της Μητέρας.

Νιώθω θλίψη για αυτήν την απώλεια. Αλλά είμαι τόσο ευγνώμων γιατί χάρη σε εκείνη κατάφερα και εγώ να γιορτάσω αυτή την Ημέρα.

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό έχει που έφυγε ή πόσο μακριά είναι.

Είναι για πάντα η μαμά μου!Ελεύθερη μετάφραση-Επιμέλεια κειμένου: Λίζα

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε κλικ στα εικονίδια και ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.