Ιδέες και θέματα για το πρώτο πάρτι του μωρού

Πότε γεννήθηκε, πότε έφτασαν τα πρώτα γενέθλιά του, χαμπάρι δεν πήρες! Τώρα όμως πρέπει να σκεφτείς ιδέες για το πρώτο του παιδικό πάρτι! Αλλά και όχι μόνο. Οι ιδέες αυτές είναι σούπερ ακόμη και για μεγαλύτερα παιδάκια. Με ένα βασικό γνώμονα! Να μην είναι τα συνηθισμένα θέματα!

Αν λοιπόν δεν πολυσυμπαθείς τα συνηθισμένα ή τα καθαρά αγορίστικα – κοριτσίστικα θέματα (όπως εγώ) εδώ θα βρεις ιδέες! Είτε έχεις αγοράκι είτε κοριτσάκι αυτές οι ιδέες θα σε βοηθήσουν να κατευθυνθείς στο θέμα που θέλεις.

Καταρχήν πρέπει να αποφασίσεις μερικά πράγματα. Όπως αν θα καλέσεις πολλά άτομα οπότε θέλεις να εντυπωσιάσεις και χρειάζεσαι ένα πιο «θορυβώδες» θέμα. Ή αν θα καλέσεις μόνο στενούς συγγενείς και φίλους, οπότε χρειάζεσαι ένα πιο ήσυχο θέμα. Ή και ανάποδα! Ότι σας ταιριάζει καλύτερα! 🙂 

Για να κατευθυνθείς καλύτερα σκέψου τι σας ταιριάζει σαν οικογένεια, πχ σας αρέσει ή κάνετε κάποιο σπορ; Λατρεύετε κάποιο βιβλίο όπως ο «Μικρός Πρίγκιπας»; Σας αρέσουν τα ταξίδια; Η φύση; Το καλοκαίρι; 

Να μερικές ιδέες και θέματα για το πρώτο – και όχι μόνο- πάρτι. Τα περισσότερα έχουν ουδέτερο χαρακτήρα και αυτό τα κάνει ιδιαίτερα:

1. Βόλτα στο δάσος

Ιδέες και θέματα για το πρώτο πάρτι του μωρού

2. Τσίρκο

Ιδέες και θέματα για το πρώτο πάρτι του μωρού3. Ναυτικό θέμα

Ιδέες και θέματα για το πρώτο πάρτι του μωρού4. Πάρτι στη φάρμα

barnyard-party3

5. Θάλασσα

Ιδέες και θέματα για το πρώτο πάρτι του μωρού6. Tea party ή 7. Μουστάκι πάρτι (όχι και πολύ ουδέτερα αυτά αλλά έχουν την πλάκα τους)

birthday-party-themes-tea-sandwiches-paper-wrappers

Little-Man-Landon-1st-Mustache-Bash-Birthday-Party-3-copy8. Ουράνιο τόξο ( το οποίο επιλέξαμε και εμείς για τα πρώτα γενέθλια αλλά και για τη βάφτιση)

Ιδέες και θέματα για το πρώτο πάρτι του μωρού

rainbow party9. Αερόστατο

IMG_0558

10. Λουδούδια

GWD Posies and Paisley Garden Party Dessert Table 3Αν έχετε διάθεση και χρόνο να ασχοληθείτε (μαμά και μπαμπάς) θα κάνετε πανέμορφα πράγματα. Αλλά ότι και αν κάνετε τελικά θα περάσετε σίγουρα τέλεια γιατί θα είναι το σούπερ event του μικρού σας!!!

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς άδεια

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.