Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ περιμένουν τα γράμματα σας!

Πέρσι ήταν η πρώτη φορά που ο Mini Me έστειλε γράμμα στον Άγιο Βασίλη σε γιορτινό κόκκινο γραμματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ! Δεν μπορώ να σου περιγράψω τη χαρά μας και τον ενθουσιασμό μας όταν το γράμμα έπεσε μέσα στο γραμματοκιβώτιο!

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ περιμένουν τα γράμματα σας!

Για όσους έχουμε επιλέξει να κρατήσουμε ζωντανή τη μαγεία του Άγιου Βασίλη για τα παιδιά μας, είναι εκπληκτική ιδέα! Αλλά και για όσους την έχουμε ακόμη μέσα μας, επιβεβαιώνω ότι το ζούμε μαζί με τα μικρά μας! Το γράμμα παραλαμβάνεται και έρχεται πίσω απάντηση!

Οκ, ναι, το ήξερα ότι κάποια στιγμή θα λάβουμε την απάντηση. Αλλά αυτό που συνέβη δεν το περίμενα με τίποτα! Άνοιξα το γράμμα και καθώς το διάβαζα στον Mini Me άνοιξε η βρύση και δεν έκλεινε! «Άστο καλύτερα να το διαβάσω μόνος μου, δεν κατάλαβα τίποτα από τα κλάματα». Ναι ρε παιδί μου! Συγκινήθηκα πάρα πολύ η μάνα!

Να, διάβασε αν δεν με πιστεύεις:

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ περιμένουν τα γράμματα σας!

Για ακόμη μια χρονιά τα κόκκινα γραμματοκιβώτια βρίσκονται στις θέσεις τους και περιμένουν τα γράμματα των μικρών φίλων του Άγιου Βασίλη! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη με τα μικρά σου, κάντε το φέτος! Θα μπεις στο hohoho.elta.gr για οδηγίες. Μάλιστα μπορείς να εκτυπώσεις ένα από τα φύλλα που θα βρεις μέσα για να γράψουν τα μικρά σου το γράμμα τους.

*Διάβασε επίσης -> Είναι καλό να αφήνουμε τα παιδιά να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη;

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου των ΕΛΤΑ:

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ βρίσκονται ήδη στη θέση τους! Έξω από τα Κεντρικά Καταστήματα της χώρας, περιμένοντας τα γράμματά σας.

Γράμματα πολύχρωμα, με ζωγραφιές και πρωτότυπες κατασκευές, όμορφες ευχές και κυρίως με τις περιγραφές των πολυπόθητων δώρων. Γράμματα συγκινητικά, που δεν περιμένουν δώρα αλλά μεταφέρουν τους προβληματισμούς και την αγωνία των μεγάλων. Γράμματα μοναδικά, που περιέχουν ζαχαρωτά κι αυτοσχέδια μικρά δώρα για τα ξωτικά, αυτοκόλλητα και χρυσόσκονη, ακόμη και καρότα για τους ταράνδους του Άγιου Βασίλη!

Όλα αυτά τα γράμματα, με υπευθυνότητα και ιδιαίτερη ευαισθησία, συγκεντρώνονται στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Τις μέρες αυτές, μετατρέπεται σε ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη! Στη συνέχεια, αποστέλλονται οι απαντήσεις, σε όσα από αυτά, αναγράφονται στον φάκελο τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ περιμένουν τα γράμματα σας!

Για εμάς, τους ανθρώπους των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ο πολιτισμός, η κοινωνία και το αύριο των παιδιών είναι προτεραιότητα σε κάθε ενέργεια και συνεργασία. Κι αυτό το αποδεικνύουμε έμπρακτα, συνεχίζοντας τη χριστουγεννιάτικη δράση μας, τη μεγαλύτερη δράση κοινωνικής ευθύνης των ΕΛΤΑ, για 28η χρονιά.

Πέρυσι, παραλάβαμε περίπου 150.000 γράμματα με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη και όσα από αυτά είχαν πλήρη στοιχεία αποστολέα, έλαβαν την απαντητική μας κάρτα. Στη φετινή μας κάρτα, το κείμενο υπογράφει με πολλή αγάπη, ο βραβευμένος συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος. Ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Δ/νσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ.

Για να δείτε πώς μπορείτε και εσείς να λάβετε απάντηση στο γράμμα σας, μπείτε στο hohoho.elta.gr. Το χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site που έχουν δημιουργήσει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ειδικά για τον σκοπό αυτό, όπου σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Σας υποσχόμαστε ότι κι αυτή τη χρονιά θα είμαστε παντού για να μεταφέρουμε τις ευχές και τα δώρα σας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο! Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του και των φωτογραφιών χωρίς άδεια)

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.