Μετά τα 33 γινόμαστε «ίδιες» οι μαμάδες μας, σύμφωνα με έρευνα

Στα 13 σου έλεγες «Έλεος όμως! Εγώ δε θα γίνω ποτέ έτσι!»

Στα 23 σου έλεγες «Που ζει ρε; Ευτυχώς εγώ θα γίνω πολύ καλύτερη!»

Στα 33 σου φαίνεται ότι λες «Πόσο δίκιο είχες ρε μάνα

Είναι προφανές ότι όσο είμαστε νέες δεν μπορούμε να καταλάβουμε τίποτα από τους «παλιούς». Δώσαμε υποσχέσεις ότι εμείς θα γινόμασταν καλύτερες, ανοιχτόμυαλες και πάνω από όλα θα ήμασταν cool μαμάδες. Χωρίς ίχνος αμφιβολίας!Και μετά γίναμε και εμείς μητέρες. Και διαπιστώσαμε ότι κάπως έτσι σκεφτόταν και οι μαμάδες μας… πριν γίνουν μαμάδες. Πάρτο απόφαση. Είναι αναπόφευκτο. Όλες μεταμορφωνόμαστε στη μητέρα μας σε κάποια φάση της ζωής μας. Αλλά πότε συμβαίνει αυτό; Στα 33 μας σύμφωνα με έρευνα.
Μετά τα 33 γινόμαστε «ίδιες» οι μαμάδες μας.

Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα λοιπόν, αρχίζουμε να μοιάζουμε στη μαμά μας περίπου τα πρώτα χρόνια αφού γίνουμε μητέρες και οι ίδιες πλέον. Σιγά σιγά αποκτούμε ίδια στάση, ίδια γούστα και σοβαρεύουμε. Έτσι αν είσαι μικρότερη θα σε προειδοποιήσω για να ξέρεις τι έρχεται:✔Σε κάποια φάση θα ανοίξεις το στόμα σου και θα βγει η μάνα σου από μέσα σου. Ολόιδια! Σοκ!

✔Θα πεις «Και η μάνα μου έτσι μας έκανε καλέ, σιγά, τι πάθαμε;» Σοκ!

✔Θα πιάσεις τον εαυτό σου να παρακολουθεί «Πάμε πακέτο» και μπορεί να συγκινηθείς κιόλας. Σοκ! (αν μάλιστα αρχίσεις να παρακολουθείς Παπαδάκη και Αυτιά, ετοιμάσου για περισσότερα)

✔Θα χρησιμοποιήσεις τεχνική της μαμάς σου για να συνετίσεις τα δικά σου παιδιά. Σοκ!✔Θα αντιληφθείς ότι όλα αυτά που ορκιζόσουν ότι δε θα ακολουθήσεις ΠΟΤΕ γιατί η μαμά σου δεν είναι καθόλου cool, τα έχεις υιοθετήσει ΟΛΑ. Και τα στολίζεις με το «Καλά έλεγε η μάνα μου…»

Μετά τα 33 γινόμαστε «ίδιες» οι μαμάδες μας, σύμφωνα με έρευνα

Η έρευνα του Δρ Julian De Silva δεν είναι πολύ μεγάλη, στηρίχθηκε σε 2000 συμμετέχοντες. Οι οποίοι απάντησαν σε μια σειρά ερωτήσεων για το πότε ακριβώς πιστεύουν ότι άρχισαν να μεταμορφώνονται στους γονείς τους. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι αυτό συμβαίνει στα 33 μας. Αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι συμβαίνει.Στην πραγματικότητα είναι οκ να μοιάσουμε στις μαμάδες μας. Έκαναν μια εκπληκτική δουλειά, και τώρα ξέρουμε καλά ότι δούλεψαν σκληρά κάθε μέρα της ζωής μας. Το να είσαι μαμά δεν είναι απλό και οι μαμάδες μας είναι αυτές που μας έκαναν αυτό που είμαστε τώρα. Οπότε ας το δούμε και έτσι. Έκαναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ δουλειά τελικά ε; Γιατί να μην τις μοιάσουμε;

Λίζα

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε κλικ στα εικονίδια και ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.