Μια συνηθισμένη μέρα για εσένα είναι μια μαγική μέρα για τα παιδιά σου

Λέμε συχνά για τη μητρότητα, ότι οι μέρες είναι μεγάλες αλλά τα χρόνια περνούν γρήγορα.

Λέμε επίσης συχνά ότι εμείς είχαμε εκπληκτικά παιδικά χρόνια όμως τα δικά μας παιδιά δεν έχουν την ίδια τύχη.

Δεν είναι περίεργο που το ίδιο σκεφτόταν και οι γονείς μας για εμάς;

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

“Your normal might be their magic.”

Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο διαφορετικά βλέπουν τα παιδιά μας τα πράγματα από ότι τα βλέπουμε εμείς;Αυτό που σε εμάς τους γονείς φαίνεται συνηθισμένο, τετριμμένο, αποτυχία ίσως, στα παιδιά μας μπορεί να φαίνεται μαγικό! Η vlogger Esther Anderson έφτιαξε ένα συγκινητικό βίντεο με μια συνηθισμένη μέρα. Μια συνηθισμένη, κουραστική μέρα για τη μαμά με δύο μικρά παιδιά.Το βίντεο παρουσιάζεται πρώτα από την οπτική της μαμάς που προσπαθεί να τα κάνει όλα σωστά αλλά τελικά τίποτα δεν πετυχαίνει. Και έπειτα από την οπτική της κόρης της, που σε αυτή τη «συνηθισμένη» μέρα για τη μαμά, η μικρή δημιούργησε τις πιο όμορφες αναμνήσεις.Δυο διαφορετικές οπτικές από δύο ανθρώπους που έζησαν ακριβώς το ίδιο πράγμα…

Γιατί τα παιδιά δε χρειάζονται τέλειες μαμάδες. Χρειάζονται μόνο πραγματικό χρόνο με τις μαμάδες τους.
Μη φύγεις αν δε διαβάσεις; το άρθρο -> “Το δώρο της μητρότητας. Μόνο αυτό σε εξαντλεί και σε εξυψώνει”

Το δώρο της μητρότητας. Αυτό που σε εξαντλεί και σε κάνει χίλια κομμάτια και αυτό που σε εξυψώνει και σε κάνει να έχεις κουράγιο για χίλια ακόμη παιδιά. Μόνο η μητρότητα μπορεί να το κάνει αυτό.

Καμία άλλη σχέση δε σου παίρνει τόσα πολλά για να σου δώσει κάτι που θα σου αλλάξει για πάντα τη ζωή. Και θα σε κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Θα σε κάνει μαμά. Και αυτό θα είναι για πάντα.Η vlogger Esther Anderson από το Story of This Life έφτιαξε ένα όμορφο βίντεο που θα δεις παρακάτω, με τίτλο «With what price we pay for the glory of motherhood». Δηλαδή «Ποιο είναι το τίμημα που πληρώνουμε για το δώρο της μητρότητας.»

Και είναι υπέροχα συγκινητικό…

Σου έδωσα το… Διαβάστε τη συνέχεια εδώΛίζα

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε κλικ στα εικονίδια και ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.