Το ταξίδι ενός πρόωρου μωρού στη ΜΕΝΝ, σε ένα συγκινητικό βίντεο

Μια μαμά που γέννησε πρόωρα, μόλις στις 24 εβδομάδες κύησης (δηλαδή 16 εβδομάδες νωρίτερα) τα δίδυμα αγόρια της, αποφάσισε να κάνει ένα αφιέρωμα ελπίδας. Το ένα αγόρι της ο Grayson, δυστυχώς γεννήθηκε νεκρός. Ο Jack όμως έδινε μάχη για να επιβιώσει, μιας και οι ελπίδες που έδιναν οι γιατροί στους γονείς ήταν 50 – 50. Ζύγιζε μόλις 770 γραμμάρια και είχε ύψος 33 εκατοστά.

Η μαμά κατέγραφε σε βίντεο όλη τη πρόοδο του μικρούλη μαχητή μέσα στη ΜΕΝΝ, όπου έμεινε 4 ολόκληρους μήνες, μέχρι να πάνε επιτέλους στο σπίτι τους. Και το έκανε ένα όμορφο συγκινητικό βίντεο για τον πρώτο χρόνο της ζωής του.

«Θυμάμαι ότι όταν γεννήθηκε ο γιος μου, έβλεπα βίντεο με το ταξίδι και τον αγώνα άλλων πρόωρων μωρών στη ΜΕΝΝ και έπαιρνα κουράγιο. Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω και εγώ ένα βίντεο για τον πρώτο χρόνο ζωής του πρόωρου μαχητή μου, με την ελπίδα ότι θα ενθαρρύνω κάποιους γονείς που ζουν τώρα ότι ζήσαμε και εμείς τους προηγούμενους μήνες.»

Ένα όμορφο και ελπιδοφόρο αφιέρωμα…

Δε θα σας κρύψω ότι δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυα μου που έτρεχαν ποτάμι όταν πρωτοείδα αυτό το βίντεο. Το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που το βλέπω! Αυτοί οι μικροσκοπικοί – μεγάλοι μαχητές της ζωής είναι η απόδειξη ότι γίνονται πραγματικά θαύματα!!!

Δείτε το βίντεο -> εδώ

1 Comment

  1. Είδα το βίντεο πριν απο δέκα λεπτά και ακμα κλαίω…Λίγο για συμπαράσταση στην αγωνία που πέρασαν αυτοί οι γονείς, λίγο απο στεναχώρια για το σκληρό καλωσόρισμα της ζωής σε αυτό το πανέμορφο μωρό και πολύ για το γεγονός ότι πολύ γονείς που γέννησαν υγιή μωρά και χωρίς προβλήματα ξεχνάνε να ευχαριστούν το θεό για το γεγονός ότι είναι γερά κ τα μωρά κ οι ίδιοι…Τίποτα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι δεδομένο στη ζωή….
    Ευχαριστώ για αυτό το καταπληκτικό βίντεο!!!! Να είναι πάντα καλά το αγγελούδι με το υπέροχο χαμόγελο!!!!

Write A Comment