Το μωρό που γεννήθηκε από κατεψυγμένο έμβρυο 27 ετών

Η Molly Gibson είναι ένα υγιέστατο μωράκι που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Όμως στην πραγματικότητα υπάρχει ως έμβρυο εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια!

Απίστευτο; Και όμως, όλα είναι εφικτά από ότι φαίνεται!

Η Molly πιστεύεται ότι σημείωσε νέο ρεκόρ για το μακροβιότερο κατεψυγμένο έμβρυο που είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση. Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε η μεγαλύτερη της αδερφή, η Emma. Το έμβρυο της Emma, ήταν κατεψυγμένα για 24 ολόκληρα χρόνια!

Fun fact: Η Tina Gibson είναι η μητέρα που κυοφόρησε τα κορίτσια. Όταν της έγινε η εμφύτευση του εμβρύου της Molly ήταν μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερη από το έμβρυο!Το έμβρυο της Molly καταψύχθηκε μαζί με την αδερφή της και άλλα έμβρυα τον Οκτώβριο του 1992 από ένα ζευγάρι στην Αμερική. Τα διατήρησαν για κάποια χρόνια όπως κάνουν αρκετά ζευγάρια που αποφασίζουν να καταψύχουν τα έμβρυα τους. Όταν όμως αποφάσισαν ότι δεν θα κάνουν άλλο μωρό έπρεπε να αποφασίσουν αν θα τα καταστρέψουν ή αν θα τα δωρίσουν.

Τελικά τα δώρισαν στο Εθνικό Κέντρο Δωρεάς Εμβρύων. Αυτό που δεν φανταζόταν ήταν ότι τόσα χρόνια μετά, τα έμβρυα αυτά θα έβρισκαν γονείς να τα γεννήσουν και να τα μεγαλώσουν!Πώς γίνεται να υιοθετήσεις ένα έμβρυο;

Η Tina και ο Ben Gibson είναι ένα ζευγάρι που πάλεψαν με την υπογονιμότητα για χρόνια. Ενώ αναζητούσαν επιλογές για να αποκτήσουν παιδί, έτυχε να δουν στην τηλεόραση ένα αφιέρωμα για το Εθνικό Κέντρο Δωρεάς Εμβρύων. Δεν είχαν ιδέα πριν από αυτό ότι κάτι τέτοιο ήταν εφικτό.«Αυτός είναι ο μόνος λόγος που μοιραζόμαστε την ιστορία μας. Αν δεν το είχαμε δει τότε στην τηλεόραση, τότε δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ. Την μοιραζόμαστε για να το μάθουν και άλλοι».

Οικογένειες όπως οι Gibsons μπορούν να υιοθετήσουν ένα από τα έμβρυα που δεν χρησιμοποίησαν οι βιολογικοί τους γονείς. Και να γεννήσουν ένα παιδί που δεν σχετίζεται γενετικά με τους ίδιους.

Έτσι, η Emma και η Molly είναι αδερφές με βιολογική σύνδεση, δηλαδή από τους ίδιους γονείς. Τα έμβρυα τους καταψύχθηκαν μαζί το 1992. Όμως υιοθετήθηκαν και γεννήθηκαν από την Tina και τον Ben, τόσα χρόνια μετά!Υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο κατεψυγμένα έμβρυα στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το ΕΚΔΕ. Γίνονται περίπου 200 υιοθεσίες εμβρύων το χρόνο.

Απίστευτο; Και όμως, μπορεί να συμβεί και αυτό!Λίζα

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο για να το διαβάσουν και άλλοι γονείς!

Κάντε κλικ στα εικονίδια και ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.