«Ο αδερφός μου» Το συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει την οργή ενός παιδιού

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό από όλες τις απόψεις. Δυνατό μήνυμα, εξαιρετική δουλειά όσων το έφτιαξαν.  Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Δε θα μαρτυρήσω τίποτα. Θα σας αφήσω να το δείτε. Και νομίζω θα συμφωνήσετε ότι εμείς οι μαμάδες το καταλαβαίνουμε αυτό το παιδί λίγο παραπάνω.

Είχα γράψει και παλαιότερα για τους γάιδαρους των δρόμων. Αλλά από τότε τίποτα δεν άλλαξε. Η γαϊδουριά είναι μια νοοτροπία βαθιά ριζωμένη στο λαό μας. Το κατάλαβα για τα καλά όταν έγινα μάνα και βγήκα στους δρόμους με το καρότσι. Δεν άργησα να αναρωτηθώ, αν δυσκολεύομαι εγώ, τι στο καλό κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;

Το βίντεο έγινε αμέσως viral και όλοι το αγκάλιασαν. Κάποιοι σχολίασαν ότι δε θα έπρεπε να περάσει το μήνυμα ότι αντιδρούμε με βία στη βία. Πιστέψτε με κανείς ο οποίος δεν έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση δε μπορεί να καταλάβει την απόγνωση αυτών των ανθρώπων. Και αυτό ακριβώς το μήνυμα ήθελε να περάσει το βίντεο.

Η εξαιρετική ταινία μικρού μήκους γυρίστηκε στα Χανιά και προβλήθηκε στο 6ο Chania Film Festival. Όπως βλέπετε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας τα ίδια προβλήματα γι αυτό το θέμα. Το σενάριο είναι του Παναγιώτη Παπουτσάκη και η σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη, που έγινε γνωστός από «Το νησί» και «Η λέξη που δεν λες».

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο! : ) Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια!!!)

  Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Write A Comment