Να τρέχεις Χριστόφορε, να τρέχεις ανάμεσα στις παπαρούνες

Βάλε τα καλά σου τα παπούτσια αγάπη μου. Δεν πειράζει αν λερωθούν. Αυτό αλλάζει εύκολα, θα καθαριστούν. Βάλε τα καλά σου ρούχα που σου αρέσουν. Και δεν πειράζει αν στο παιχνίδι τα σκίσεις. Αυτό αλλάζει εύκολα, θα μπαλωθούν.

Πάρε μαζί σου όποιο παιχνίδι αγαπάς περισσότερο. Να έχεις παρεούλα. Να έχεις συντροφιά.

Βάλε φωτιά στα πόδια σου και τρέχα πολύ γρήγορα. Όσο γρήγορα θέλεις. Μη δίνεις σημασία στο δύσκολο έδαφος, λίγο πιο εκεί είναι γεμάτο λουλούδια. Είναι λιβάδι με λουλούδια. Πιάσε μια παπαρούνα και μύρισε την. Δώστην εκεί που αγαπάς. Ή κράτα την για εσένα. Ότι θέλεις εσύ μωρό μου.

Δες το ρυάκι. Πιάσε το νεράκι. Μην ανησυχείς αν θα βραχείς. Αυτό αλλάζει, θα στεγνώσει. Πιάσε τα δέντρα, σκαρφάλωσε για να δεις από πολύ ψηλά. Δες όλον τον κόσμο. Παρατήρησε τον. Κοίτα τα κτίρια και τις παιδικές χαρές. Αν θες μπορείς να πας. Αρκεί να το θες.

Και αν λίγο κουραστείς, ξάπλωσε στο χορταράκι. Και αν σε γαργαλήσει γέλα δυνατά, μην προσπαθήσεις να το κρύψεις. Το γέλιο σου είναι μελωδία. Θα φτιάξετε μουσική μαζί με τα πουλάκια.

Να τρέχεις αγάπη μου, όσο θέλεις. Να τρέχεις Χριστόφορε ανάμεσα στις παπαρούνες. Και να μας δείχνεις πάντα το λουλουδάκι σου με εκείνο το ναζιάρικο, γλυκό βλέμμα γεμάτο ζωή. Να είσαι πάντα χαμογελαστός. Να μας δίνεις πάντα δύναμη. Να μην πονέσεις ποτέ ξανά. Και αν θες να πετάξεις, να πετάξεις!

Και να μη ξεχνάς μικρέ μου την αγάπη… Μα τι χαζή που είμαι; Εσύ μας δίδαξες την αγάπη…

Όλες οι μαμάδες σε έχουμε στην καρδιά μας και στην ψυχή μας. Και εκεί θα σε έχουμε πάντα.

Liza

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο! Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

  Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Author

Γεια σου! Είμαι e-mama Λίζα, Θεσσαλονικιά από κούνια, καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα, λατρεύω οτιδήποτε κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους! Η ζωή μου κινείται γύρω από 2 μικρούς και πολύχρωμους σίφουνες! Μαζί θα ενημερωθούμε, θα διασκεδάσουμε, θα μαγειρέψουμε και θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας βαραίνει!

Write A Comment