Νεογέννητα μέσα σε κάλτσες του Αϊ Βασίλη

Μπορεί να σου ακούγεται οξύμωρη έκφραση αλλά είναι παράδοση σε μαιευτήρια της California, οι εργαζόμενοι να προσπαθούν να δώσουν λίγη έξτρα χαρά στους νέους γονείς.

Τι κάνουν λοιπόν; Παραδίδουν τα μωρά τους μέσα σε τεράστιες κάλτσες του Αϊ Βασίλη.

Δεν είναι υπέροχη ιδέα;

Στο Long Beach Memorial Medical Center του Redlands στη California, παραδίδουν σε φανταχτερές κατακόκκινες κάλτσες τα μωρά που γεννήθηκαν την εβδομάδα των Χριστουγέννων (19-25 Δεκεμβρίου). Μάλιστα κρατούν αυτή τη παράδοση πάνω από μισό αιώνα!

SCCZEN_AP131225112911_460x230
Τα νεογέννητα μωράκια κοιμούνται μέσα στις τεράστιες κάλτσες τους στο μαιευτήριο του Long Beach στη Καλιφόρνια

Ενώ στο Κοινοτικό Νοσοκομείο του Redlands η παράδοση των μικρών Χριστουγεννιάτικων δώρων στους γονείς τους γίνεται για όλο το μήνα Δεκέμβριο.

SCCZEN_AP131225062531_460x230
Μια νέα μαμά που γέννησε Χριστούγεννα, κρατάει το μωρό της, τυλιγμένο στη Χριστουγεννιάτικη κάλτσα

Το Riverside Press-Enterprise, λέει η παράδοση άρχισε το 1930, αλλά με τα χρόνια όλο και λιγότεροι την ακολουθούσαν. Ευτυχώς λίγο πριν σβήσει εντελώς, αναβίωσε το 2005. Εκείνοι που είναι περισσότερο ενθουσιασμένοι με αυτή την παράδοση είναι βεβαίως, οι γονείς των νεογέννητων. Κάποιοι δηλώνουν ότι φυλάνε, για πολλά χρόνια, αυτήν την κάλτσα και κάθε Χριστούγεννα τη γεμίζουν με δώρα.

7-merry-christmas

Επιπλέον, τα μωρά φορούν χριστουγεννιάτικα σκουφάκια, πλεγμένα, όπως και οι κάλτσες, από μια ομάδα εθελοντών. Φέτος, 16 εθελοντές έκαναν 250 κάλτσες fleece σε μια μόνο μέρα!

Λίζα

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο! : ) Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

1 Comment

  1. Τι γλυκό! Εντάξει είσαι έτσι και αλλιώς τρελαμενη με το νέο μωρό αλλα και η ιδέα είναι so cute!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.