Το παραλήρημα του Χρήστου Θηβαίου σε συνέντευξη και η συγγνώμη του στο facebook

Ο Χρήστος Θηβαίος τη Δευτέρα που μας πέρασε βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου για μια συναυλία στο Μύλο. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να πάω κι εγώ τελικά όμως δεν τα κατάφερα. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, ίσως και να είναι καλύτερα που δεν πήγα. Ίσως…

Πριν τη συναυλία ο Χρήστος Θηβαίος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του FM 100 στην ραδιοφωνική παραγωγό Δέσποινα Αυγερινού. Μια συνέντευξη αν μη τι άλλο διαφορετική από τις άλλες, αφού αυτά που ακούστηκαν ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τους ακροατές που μάλλον δεν πίστευαν στα αυτιά τους αυτά που άκουγαν.

Και όπως ήταν φυσικό, η συνέντευξη αυτή δημιούργησε ένα μεγάλο σούσουρο στο διαδίκτυο με πάρα πολλούς να επιτίθενται στον γνωστό τραγουδοποιό για τη συμπεριφορά και τα λεγόμενα του.

Άκουσα λοιπόν κι εγώ τη συνέντευξη. Η εντύπωση μου;

Με κάθε σεβασμό και στον καλλιτέχνη και στη δημοσιογράφο, τους οποίους εκτιμώ αφάνταστα «Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα».

Κοινώς διαφωνούν δύο άνθρωποι έντονα, λέγοντας ανακρίβειες για έναν τομέα που δεν γνωρίζουν: την παραγωγή και την αγορά εργασίας.

Επιφυλάσσομαι. Επειδή είναι πάρα πολύ ωραίο να εκφράζεις και να υποστηρίζεις την άποψη σου σθεναρά. Με μία προϋπόθεση: να έχεις γνώση. Γιατί από παραπληροφόρηση χορτάσαμε!

Αλήθεια…πώς ένιωσες;

Ενημέρωση: Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και την ανελέητη κριτική στα social media, ο Χρήστος Θηβαίος ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook μια απολογητική συγγνώμη.

απάντηση Θηβαίου

                                      Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

             Σας περιμένουμε και στην κλειστή ομάδα μας “Δεν είμαι τέλεια μαμά” για να γίνουμε μια όμορφη παρέα

Author

Είμαι η Χριστίνα και τριγυρνάω παντού με ένα χαρτί κι ένα μολύβι και γράφω για οτιδήποτε περνάει από το μυαλό ενός αγοροκόριτσου που έγινε μαμά 2 αγοριών που μεγαλώνουν στην επαρχία…την μαμά τους!

Write A Comment