Ως που θα έφτανες για το παιδί σου; Έκκληση βοήθειας για τον Μιχαλάκη

Με αυτό το ερώτημα ξεκινάω αυτήν την έκκληση.

Ο μικρός Μιχαήλ, είναι ένα υπέροχο χαμογελαστό μωρό 22 μηνών! Όμως πριν καλά καλά κλείσει το πρώτο του έτος, διαγνώστηκε με SPG50 (σπαστική παραπληγία). Είναι μια εξαιρετικά σπάνια νευροεκφυλιστική νόσος. Τόσο σπάνια, που υπάρχουν μόλις 60 καταγεγραμμένα περιστατικά στον κόσμο.

Ως που θα έφτανες για το παιδί σου; Έκκληση βοήθειας για τον Μιχαλάκη

Τι σημαίνει αυτό;

Τα συμπτώματα θα είναι έντονα. Η νόσος προκαλεί αρχικά παράλυση των άκρων και στην συνέχεια επηρεάζει τον εγκέφαλο. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στα επόμενα 4 με 6 χρόνια θα αρχίσει να παραλύει. Θα χάσει την ικανότητα του να περπατά όπως την ικανότητα χρήσης των χεριών του.  Ενδεχομένως να επηρεαστεί η διανοητική του ικανότητα.

Journey To Cure Michael (Greek Subs) from Terry P on Vimeo.

Εσύ ως που θα έφτανες για το παιδί σου;

Ακριβώς όπως και ο άλλος μικρούλης μας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ, έτσι και ο Μιχαλάκης θα χρειαστεί γονιδιακή θεραπεία. Μόνο που στην περίπτωση του Μιχαλάκη θα πρέπει οι ίδιοι οι γονείς να χρηματοδοτήσουν την έρευνα για την θεραπεία.

Οι δοκιμές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στα κύτταρα του μικρού Μιχάλη είχαν θετικά αποτελέσματα. Το φάρμακο που θα παραχθεί θα βοηθήσει από 7-20 παιδιά, ανάλογα την ποσότητα.

(Δεν υπάρχει το χαμόγελο του την ώρα που παλεύει να περπατήσει! Αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο)

Οι γονείς του μικρούλη ζητάνε το αυτονόητο. Να μπορεί ο μικρούλης να έχει μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή. Να ζήσει τη ζωή που του αξίζει! Ας τον βοηθήσουμε να τη ζήσει!

Ακριβώς όπως βοηθήσαμε τον Παναγιώτη Ραφαήλ. Και κάναμε, όσοι έχουμε καρδιά, το αδύνατο δυνατό! Ακριβώς το ίδιο να κάνουμε και τώρα!

Βοηθάμε εδώ μέσω:

-> GoFundme

-> PayPal

-> Easydonate

 

Μέσω τραπέζης ->

CIBC Bank of Commerce

SWIFT: CIBCCATT

Λογαριασμός: 00432/5338883

Δικαιούχος: Theodore Pirovolakis

 

To site του μικρούλη που μπορείτε να βοηθήσετε -> εδώ

Και η σελίδα του στο facebook είναι -> εδώ

Η αφίσα με την έκκληση βοήθειας για τον Μιχαλάκη

Ως που θα έφτανες για το παιδί σου; Έκκληση βοήθειας για τον Μιχαλάκη

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.