Με ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα, αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών.

Η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα και θα παρατείνει την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ.

Κι αυτό, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Την απόφαση γνωστοποίησε μέσω Twitter η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Πως θα γίνουν οι πανελλήνιες

Αφού μειώθηκε η ύλη για τις πανελλήνιες 2020, το υπουργείο Παιδείας πρέπει να επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει ένα ασφαλές περιβάλλον για την διεξαγωγή τους. Όπως είπε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως οι πανελλήνιες 2020 θα γίνουν κανονικά αλλά πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι.

Οι μαθητές θα εξεταστούν στην ύλη που διδάχθηκαν στις τάξεις έως και τις 11 Μαρτίου, μέχρι την ημέρα δηλαδή που γινόταν μαθήματα.

Σύμφωνα με την υπουργό, θα εξετάζεται μόνο ένα μάθημα από μία μόνο κατεύθυνση την ημέρα. Έτσι ώστε να μην υπάρχει συγχρωτισμός. Ενώ υπάρχει πρόβλεψη για 5 έως 8 μαθητές ανά αίθουσα.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.