Η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου

Εσείς μπορείτε να κάνετε την πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο; Απαιτεί περισσότερες από 135 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως, συνεχή κινητικότητα, καλό συντονισμό και εμπειρία στην επικοινωνία. Δεν υπάρχουν διαλλείματα, δεν υπάρχουν διακοπές και δεν υπάρχει καθόλου αμοιβή.

Ένα διαφημιστικό γραφείο στη Βοστώνη  δημοσίευσε μια αγγελία σε ίντερνετ και εφημερίδες για μια ψεύτικη δουλειά “Director of Operations”, δηλαδή διευθυντής επιχειρήσεων. Πολλοί φάνηκε να ενδιαφέρθηκαν, αλλά μόνο 24 άτομα ανταποκρίθηκαν για συνέντευξη. Κάθε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που συνδέθηκαν μέσω Skype για τη συνέντευξη, σοκαρίστηκαν από αυτά που τους ζητούσαν. Μια δουλειά: χωρίς διαλλείματα , χωρίς διακοπές , δεν εγγυάται τίποτα για τον ύπνο και χωρίς αμοιβή.

«Είναι νόμιμο αυτό;»

«Κανείς δεν θα δεχτεί να το κάνει δωρεάν»

Είπαν δύο από τους «συνεντευξιαζόμενους.»

Όμως υπάρχουν δισεκατομμύρια ανθρώπων που κάνουν αυτή τη δουλειά καθημερινά. Όταν οι «αιτούντες» κατάλαβαν για ποια δουλειά πρόκειται (που φέρει τον τίτλο «Η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου» )σοκαρίστηκαν και κάποιοι ξέσπασαν σε δάκρυα.

Δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους

Μπορεί να ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για online ευχετήριες κάρτες, εν όψει της Ημέρας της Μητέρας που έρχεται, αλλά σίγουρα μας έκανε να δούμε τα πράγματα με άλλη προοπτική.

 (Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς άδεια)

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Σας περιμένουμε και στην κλειστή ομάδα μας “Δεν είμαι τέλεια μαμά” για να γίνουμε μια όμορφη παρέα!

Write A Comment