Πως είναι σήμερα τα τετράδυμα που ξεκαρδίζονται στο γέλιο

Σίγουρα θα έχεις δει το γνωστό πλέον βίντεο με τα τετράδυμα που ξεκαρδίζονται στο γέλιο στην αγκαλιά της μητέρας τους. Είχαμε αφιερώσει παλαιότερα ακόμη ένα άρθρο για αυτά, με τον τίτλο «Δείτε τα τετράδυμα που ξεκαρδίζονται».  

Μαθαίνοντας τις λεπτομέρειες πίσω από αυτό το βίντεο αλλά και το πόσο έχουν μεγαλώσει εκείνα τα μωρά, με έκανε να θελήσω να το μοιραστώ μαζί σας.

Οι λεπτομέρειες πίσω από το βίντεο

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 λοιπόν, γυρίστηκε ένα βίντεο από την οικογένεια Mathias, όπου η μητέρα κρατάει αγκαλιά τα πανομοιότυπα τετράδυμα κορίτσια της, τα οποία ξεκαρδίζονται στο γέλιο. Αυτό το βίντεο κέρδισε τότε το πρώτο βραβείο στην εκπομπή της Αμερικής «America’s Funniest Home Videos». Λίγα χρόνια αργότερα το σόου ανακήρυξε το βίντεο ανάμεσα σε πολλά άλλα, ως το «Πιο αστείο όλων των εποχών», δίνοντας στην οικογένεια 250.000 δολάρια και μια θέση στην ιστορία των home – video.

Πως είναι σήμερα τα τετράδυμα που ξεκαρδίζονται στο γέλιο 2

Τα τετράδυμα κορίτσια Grace, Emily, Mary Claire και Anna ήταν 6 ετών όταν το βίντεο τους τιμήθηκε με αυτή τη διάκριση από το σόου και από τότε έκαναν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το σόου της Oprah το 2008.

Πως είναι σήμερα τα τετράδυμα κορίτσια

Σήμερα τα κορίτσια έγιναν 16 ετών (ναι, πέρασαν τόσα χρόνια!!!) και αυτό το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο καθημερινά και χαρίζει χαμόγελα!

Πως είναι σήμερα τα τετράδυμα που ξεκαρδίζονται στο γέλιο 4

Νομίζω ότι είναι από τα βίντεο που δεν μπορείς να αντισταθείς να γελάσεις ή να χαμογελάσεις έστω. Είναι ο συγχρονισμός τους, το ταυτόχρονο σταμάτημα και ξεκίνημα των γέλιων τους! Στο μεταδίδουν και θες δεν θες θα γελάσεις και εσύ!

Πως είναι σήμερα τα τετράδυμα που ξεκαρδίζονται στο γέλιο 3

Τα κορίτσια είναι πανομοιότυπα τετράδυμα αλλά καθώς έχουν μεγαλώσει έχουν τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα. «Όταν ήμασταν μικρές η μαμά μας, μας έντυνε με τα ίδια ρούχα αλλά μεγαλώνοντας αποκτήσαμε ξεχωριστό στυλ και ενδιαφέροντα. Είμαστε ίδιες αλλά τόσο διαφορετικές» λέει η  Grace.

Δείτε το βίντεο με τα τετράδυμα που ξεκαρδίζονται στο γέλιο

(Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς άδεια)

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Σας περιμένουμε και στην κλειστή ομάδα μας “Δεν είμαι τέλεια μαμά” για να γίνουμε μια όμορφη παρέα

Write A Comment