Που χάθηκες ρε νονά/νονέ;

Τουυτ. Τουυυτ.

Που σαι ρε συ; Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε; Να βρεθούμε; Να μιλήσουμε; Ναι ναι, θυμάμαι, η δουλειά σου, οι υποχρεώσεις σου, τα δικά σου παιδιά, σκυλιά, γατιά. Θυμάμαι.

Πάρε κανα τηλέφωνο όμως ρε συ. Ο μικρός ρωτάει συνέχεια, που είναι οι δικοί μου οι νονοί; Να κανονίσουμε, να έρθουμε εμείς εκεί αν δεν προλαβαίνετε, δεν έχουμε πρόβλημα. Να σας δει λίγο ο μικρός. Ααα, θα έρθουν οι δικοί σας οι νονοί στο σπίτι σας και δεν μπορείτε. Μάλιστα. Κατάλαβα.

Δεν πειράζει, από βδομάδα, να το κανονίσουμε! Εεε ρε συ, δε πειράζει, σιγά, μη παίρνεις τίποτα! Δε θέλαμε δωροθέτες άλλωστε, νονούς θέλαμε! Ξέρεις πως περιμένει; Σε όλους λέει ενθουσιασμένος «Θα πάμε στους νονούς, θα πάμε στους νονούς!». Μάλιστα. Όταν μπορέσετε. Απλά και πέρσι και πρόπερσι και μέσα στη μέση της χρονιάς, τα ίδια λέγαμε, γι αυτό επιμένω λίγο.

Όχι εντάξει, μην αγχώνεσαι. Δε θα σε πιέσω, συγγνώμη κιόλας δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Απλά είπα να κάνω μια προσπάθεια γιατί αυτή ήταν μια σχέση που επιλέχθηκε. Ήταν η κοινή επιλογή μας να γίνουμε «συγγενείς», να γίνουμε «οικογένεια». Από τη στιγμή που κάποιος γίνεται νονός ενός παιδιού, δημιουργείται ένας επιθυμητός, ηθελημένος δεσμός. Δεν έτυχε. Δεν προέκυψε. Τον θέλαμε και οι δύο.

Εντάξει, ναι. Δεν πειράζει. Θα του εξηγήσω. Όχι, όχι σε παρακαλώ δε χρειάζεται να στείλετε τίποτα, άλλωστε μου είπες ότι είσαστε και στενά. Ούτε «όταν» θα μπορέσετε. Δεν πήρα γι αυτό άλλωστε, δεν έχει νόημα το δώρο πια. Θα είναι απλά ένα κουτί χωρίς αποστολέα για εκείνον. Ξέρω ότι τον αγαπάτε. Και εκείνος σας αγαπάει και λαχταράει να σας δει και νααα… ναι να σου πω; Λαχταράει να σας δει και νααα… Περίμενε λίγο να σου πω…

Καλά εντάξει, θα του το πω.

Φιλάκια! Bye!

Ντααανγκ!

Το κλεισα καλά; Ναι, το έκλεισα καλά.

Άντε και μπιιιιπ νονά/νονέ!!!

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο! : ) Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια!!!)

  Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Author

Γεια σου! Είμαι e-mama Λίζα, Θεσσαλονικιά από κούνια, καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα, λατρεύω οτιδήποτε κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους! Η ζωή μου κινείται γύρω από 2 μικρούς και πολύχρωμους σίφουνες! Μαζί θα ενημερωθούμε, θα διασκεδάσουμε, θα μαγειρέψουμε και θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας βαραίνει!

Write A Comment