Σήμερα κλαίει και ο Θεός

Σήμερα δε θα σου δείξω σκληρές εικόνες. Σήμερα δε θα σου πω ποιος φταίει.

Σήμερα τα βλέμματα ήταν κενά. Σήμερα ο κόμπος στο στομάχι ανέβηκε στο στόμα και μας έπνιξε. Σήμερα δε μιλούσε κανείς. Δεν έβγαζε κανείς μιλιά. Περπατούσαμε με σκυφτό το κεφάλι. Ψιθυρίζαμε μην ακουστούμε.

Σήμερα αγκαλιάσαμε περισσότερο τα παιδιά μας. Σήμερα κάναμε εικόνα τα όσα ακούσαμε. Κλάψαμε σιωπηλά και δυνατά. Προσευχηθήκαμε και χάσαμε.

Σήμερα όλα ήταν μικρά και ασήμαντα. Σήμερα δεν έβγαινε χαμόγελο. Παρακαλέσαμε να γυρνούσε ο χρόνος πίσω. Να αλλάζαμε ότι κακό έγινε. Σήμερα νιώσαμε την ανάγκη να βοηθήσουμε. Σήμερα γίναμε ένα.

Σήμερα τελειώσαμε την μπαταρία του κινητού μας περιμένοντας κάτι καλό. Κολλήσαμε το πρόσωπο μας στην τηλεόραση να βρούμε λίγη ελπίδα. Ευχηθήκαμε να είναι ψέματα. Σήμερα δεν μπόρεσε να το χωρέσει ο νους μας.

Σήμερα δεν είχε ζωή η Ελλάδα. Σήμερα είχε πόνο.

Σήμερα βάλαμε τα μαύρα μας.

Σήμερα κλαίει και ο Θεός.

Αύριο θα κηδέψουμε τα παιδιά μας.

Καληνύχτα Ελλάδα.

Λίζα

Διαβάστε επίσης τη συγκλονιστική μαρτυρία μιας μητέρας στο Μάτι -> «Θα σωθούμε παιδί μου!» Η συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας για τη φωτιά

Διαβάστε επίσης -> Τα αίτια της τραγωδίας – Τι κάνεις εάν βρεθείς σε αυτήν την κατάσταση;

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.