Προσοχή αν έχεις και εσύ αυτήν την κουδουνίστρα

Λάβαμε ένα μήνυμα από μέλος φίλη της σελίδας όπου μας ενημέρωνε για μια κουδουνίστρα που υπάρχει σε πολλά σπίτια. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η κουδουνίστρα έσπασε και άνοιξε. Αυτό που φαίνεται να υπάρχει μέσα είναι ανησυχητικό και καθόλου ασφαλές στα χέρια ενός μωρού ή παιδιού! Πρόκειται για αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα, όπως επιβεβαιώνει το μέλος μας στο μήνυμα της.

Τονίζουμε ότι το μέλος της σελίδας μας επικοινώνησε τόσο με το κατάστημα όσο και με το Συνήγορο του Πολίτη. Από το κατάστημα τη διαβεβαίωσαν ότι το προϊόν δεν κυκλοφορεί πια στην αγορά, όμως διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας για τη χρήση για την οποία προορίζεται!

Παρόλο που έχει σταματήσει η πώληση του, θεωρούμε ότι είναι πιθανό να υπάρχει ακόμη σε κάποια σπίτια από παλαιότερη αγορά. Εάν έχετε και εσείς τη συγκεκριμένη κουδουνίστρα θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας, κρίνοντας απαραίτητο τον έλεγχο του ή και την απομάκρυνση του.

Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε η φίλη στη σελίδα μας:

«Καλημέρα! Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα ελαττωματικό και άκρως επικίνδυνο προϊόν προκειμένου να προστατευθούν όσο περισσότεροι γονείς γίνεται. Πριν από περίπου 9 μήνες μου έφεραν δώρο την κουδουνίστρα της φωτογραφίας αγορασμένη από το μαγαζί *****. Πριν λίγες μέρες την έπιασα να την μαζέψω από το πάτωμα που είχε πέσει και η κουδουνίστρα άνοιξε στα δύο. Έκπληκτη διαπίστωσα πως μέσα περιέχει αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα (βλ. φωτο)! Στάθηκα απλά τυχερή που δεν την έπιασε το μωρό μου αντί για εμένα γιατί πρόκειται για φονικό αντικείμενο!
Έχω ήδη επικοινωνήσει με το κατάστημα που την αγόρασα και με τον Συνήγορο του Καταναλωτή. Ενημερώθηκα πως το προϊόν δεν κυκλοφορεί πλέον αλλά είμαι σίγουρη πως βρίσκεται σε εκατοντάδες σπίτια! Αν θέλετε κοινοποιήστε το να προστατευθούν όσο περισσότεροι γονείς γίνεται! Ευχαριστώ!»

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο! Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια!)

  Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Author

Γεια σου! Είμαι e-mama Λίζα, Θεσσαλονικιά από κούνια, καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα, λατρεύω οτιδήποτε κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους! Η ζωή μου κινείται γύρω από 2 μικρούς και πολύχρωμους σίφουνες! Μαζί θα ενημερωθούμε, θα διασκεδάσουμε, θα μαγειρέψουμε και θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας βαραίνει!

Write A Comment