15 συγκινητικές φωτογραφίες παιδιών την ημέρα υιοθεσίας τους

Κάθε μέρα πάνω από 1200 παιδιά μπαίνουν σε ανάδοχες οικογένειες μόνο στις ΗΠΑ.

Η αναδοχή είναι μια υπέροχη διαδικασία που οι φροντιστές του παιδιού δίνουν αγάπη και φροντίδα.

Και είναι σημαντικό γιατί το κάνουν σε μια περίοδο των παιδιών που χρειάζονται στήριξη.

Μια περίοδος στη ζωή τους που είναι πολύ μπερδεμένη.

Όμως η ανάδοχη οικογένεια είναι μόνο προσωρινή. Και παρά την αγάπη, μπορεί να είναι τραυματικό για τα παιδιά. Ο αποχωρισμός, η αλλαγή περιβάλλοντος, η αβεβαιότητα  ότι δεν είναι οι παντοτινοί φροντιστές τους. Υπάρχουν παιδιά που μέχρι τον 6ο μήνα της ζωής τους μπορεί να έχουν αλλάξει 4 οικογένειες. Έτσι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Together We Rise” βρήκε έναν τρόπο να ενθαρρύνει τις οικογένειες να προχωρούν και σε υιοθεσία.

15 συγκινητικές φωτογραφίες παιδιών την ημέρα υιοθεσίας τους

Η δράση τους ξεκίνησε το 2015 όταν άρχισαν να δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες παιδιών την ημέρα της υιοθεσίας τους. Η απήχηση που είχαν ήταν τεράστια! Μέχρι και σήμερα, δημοσιεύουν φωτογραφίες παιδιών με αυτόν τον υπέροχο τρόπο και έχουν καταφέρει το σκοπό τους.

15 συγκινητικές φωτογραφίες παιδιών την ημέρα υιοθεσίας τους

«Από τότε που αρχίσαμε να δημοσιεύουμε φωτογραφίες παιδιών από την υιοθεσία τους, χιλιάδες άνθρωποι μας καλούν. Θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη διαδικασία υιοθεσίας ή τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν.

Επιπλέον έχουμε ευαισθητοποιήσει πάρα πολλούς επαγγελματίες φωτογράφους που ζητούν να μας προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.»

15 συγκινητικές φωτογραφίες παιδιών την ημέρα υιοθεσίας τους“Δεν σου δώσαμε το δώρο της ζωής. Η ζωή μας έδωσε ως δώρο εσένα”. Το υπέροχο μήνυμα των γονιών την ημέρα που υιοθέτησαν τον μικρούλη.

15 συγκινητικές φωτογραφίες παιδιών την ημέρα υιοθεσίας τους15 συγκινητικές φωτογραφίες παιδιών την ημέρα

15 συγκινητικές φωτογραφίες παιδιών την ημέρα15 συγκινητικές φωτογραφίες παιδιών την ημέρα

15 συγκινητικές φωτογραφίες παιδιών την ημέρα

Μέχρι και σήμερα η σελίδα του οργανισμού στο facebook, δημοσιεύει τέτοιες φωτογραφίες με συγκινητικά μηνύματα.

Κλείνω με αυτήν την πανέμορφη φωτογραφία και το υπέροχο μήνυμα των γονιών που υιοθέτησαν 6 παιδιά! “Δεν είχαμε ιδέα τι ακριβώς υπογράφαμε. Νομίζαμε ότι θα αλλάζαμε τον κόσμο. Δεν ξέραμε ότι τελικά τα 6 μικρά που ήρθαν σπίτι μας θα άλλαζαν τον κόσμο για πάντα”Λίζα

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε κλικ στα εικονίδια και ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

 

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.