Η σοκαριστική αλήθεια πίσω από μια όμορφη φωτογραφία γάμου

Σε αυτή τη φωτογραφία γάμου βλέπετε μια νύφη και ένα γαμπρό και μοιάζουν με ένα κανονικό, ευτυχισμένο ζευγάρι.

Αλλά η αλήθεια είναι πολύ πιο συγκλονιστική …

Αυτό που βλέπουμε είναι και αυτό που είναι πραγματικότητα; Που είναι το περίεργο σε αυτή τη φωτογραφία;

Η σοκαριστική αλήθεια πίσω από μια όμορφη φωτογραφία γάμου
Όλα καλά μέχρι εδώ

Όμως…

Η σοκαριστική αλήθεια πίσω από μια όμορφη φωτογραφία γάμου
Δυστυχώς κάπως έτσι γίνεται και στη ζωή. Η ενδοοικογενειακή κακοποίηση δε φαίνεται ποτέΟι σοκαριστικές φωτογραφίες προέρχονται από μια καινούργια και διαφορετική Νορβηγική καμπάνια για την ενδοοικογενειακή βία, με σκοπό να ενθαρρύνει τις κακοποιημένες γυναίκες να μιλήσουν για το συγκεκριμένο θέμα.

Κάθε χρόνο, πάρα πολλές γυναίκες και παιδιά είναι εκτεθειμένοι στη βία και την κακοποίηση. Περισσότερα από 3 εκατομμύρια παιδιά γίνονται μάρτυρες ενδοοικογενειακής βίας στα σπίτια τους – και 1 στις 4 γυναίκες θα βιώσουν την ενδοοικογενειακή βία στη διάρκεια της ζωής τους.Αλλά, επειδή αυτές οι τραγωδίες συμβαίνουν «ιδιωτικά», μέσα στα σπίτια, τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας είναι πολύ δύσκολο να προστατευτούν. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν αναφέρονται ποτέ.Επειδή η αλήθεια είναι … ότι η ενδοοικογενειακή βία μπορεί να κρυφτεί καλά, ακριβώς όπως στις φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν εγκλήματα πάθους. Υπάρχει γυναικοκτονία.

Διαβάστε επίσης -> Δεν υπάρχουν εγκλήματα πάθους! Υπάρχει γυναικοκτονία!

Οι άνθρωποι πίσω από την καμπάνια λένε:«Όλοι έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να εντοπίζουν τα σημάδια και να τολμούν να μιλήσουν, είτε είναι φίλοι, γείτονες, δάσκαλοι, επαγγελματίες υγείας ή άλλοι.

«Μόνο όταν εντοπίσουμε τις υποθέσεις, θα έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε. Η καμπάνια μας είναι ένας φύλακας της κοινωνίας, για εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο.»Αν εσύ ή κάποια που γνωρίζεις βιώνει ενδοοικογενειακή κακοποίηση, είτε είναι σωματική είτε λεκτική, ζήτησε βοήθεια. Μην το αποσιωπάς και εσύ. Δείξε ενδιαφέρον που μπορεί να σώσει ακόμα και ζωές!

Η τηλεφωνική γραμμή SOS 15900 παρέχει ψυχοκοινωνική στήριξη και συμβουλευτική σε γυναίκες που πέφτουν θύματα βίας. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου, όλο το 24ωρο.
Διαβάστε περισσότερα για τα συγκλονιστικά στοιχεία -> εδώ

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.