Το σωστό μέγεθος σουτιέν – Βρες το με οδηγό επιλογής μεγέθους

Το ήξερες ότι το 80% των γυναικών διαλέγει και φοράει λάθος μέγεθος σουτιέν χωρίς να το γνωρίζει; Και όμως είναι αλήθεια! Το 80%!

Σύμφωνα με την έρευνα του journal Chiropractic & Osteopathy, το 70% των γυναικών φοράει μικρότερα σουτιέν. Ενώ το 10% φοράει μεγαλύτερα από το μέγεθος τους. Η ίδια έρευνα σχετίζει τον πόνο στο στήθος με το ακατάλληλο μέγεθος σουτιέν.

Μεγάλο ποσοστό θα μου πεις έκπληκτη, αλλά συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η πληροφορία κάνει την επιλογή σουτιέν ένα γρίφο που χρειάζεται λύση. Και σε αυτό το άρθρο θα τον λύσουμε το γρίφο.

Υπήρξα και εγώ μέσα σε αυτό το ποσοστό.

Θα σου πω ότι μέχρι πρόσφατα φορούσα πάντα λάθος μέγεθος cup αλλά και περιφέρειας θώρακα. Και αυτό γιατί δεν είχα τη σωστή πληροφόρηση για να διαλέξω το σωστό μέγεθος σουτιέν και η επιλογή γινόταν στο περίπου. Διάλεγα σουτιέν βάση του μεγέθους στην ετικέτα, τα δοκίμαζα και νόμιζα ότι εκεί ανήκω. Ακόμη και αν δεν εφάρμοζαν απόλυτα. Έτσι από 90C που νόμιζα ότι φοράω, κατέληξα σήμερα στο… 85Α.

Σου φαίνεται απίθανο; Και όμως! Τώρα φοράω το σωστό.

Δεν είχα συνειδητοποιήσει καν ότι τα στήθη μου άλλαζαν στο πέρασμα των χρόνων. Από την εφηβεία, την αύξηση βάρους, την απώλεια κιλών, τις εγκυμοσύνες, το θηλασμό. Η αλήθεια είναι ότι τα στήθη αλλάζουν στη διάρκεια ζωής όλων των γυναικών. Αλλά εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμες να τα φροντίσουμε σωστά. Γιατί η επιλογή του λάθος σουτιέν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.


Έρευνες έχουν δείξει ότι ένα σουτιέν που προσφέρει κακή υποστήριξη, μπορεί να οδηγήσει σε πόνο στο στήθος. Μια κατάσταση που το 50% των γυναικών βιώνουν. Επιπλέον, ένα ακατάλληλο σουτιέν έχει συνδεθεί με πόνο στην πλάτη, στον αυχένα και στον ώμο. Αλλά και με κακή στάση σώματος, χαλάρωση και ραγάδες στο στήθος.

Πώς θα βρω το σωστό μέγεθος σουτιέν για εμένα; Τα μεγέθη στις ετικέτες με μπερδεύουν!

Η Carrie Gergely που εργάζεται ως bra fitter, έχει αναφέρει ότι το μέγεθος της ετικέτας δεν είναι πρόβλημα. Το ότι δεν γνωρίζουμε πώς να αναζητήσουμε το σωστό μέγεθος είναι.

Τα μεγέθη είναι πολλά για να ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Ας το αξιοποιήσουμε λοιπόν και ας μάθουμε περισσότερα γι αυτό.

Το σωστό μέγεθος σουτιέν - Βρες το δικό σου

Σύμφωνα με την online εταιρεία εσωρούχων Astratex.gr τα μεγέθη ορίζονται από δύο στοιχεία. Ένα νούμερο και ένα λατινικό γράμμα.

Το νούμερο αντιστοιχεί στα cm της περιφέρειας του θώρακα κάτω από το στήθος και είναι:

65 70 75 80 85 90 95 100 105 110

Το γράμμα, που ονομάζεται cup, αντιστοιχεί στην περιφέρεια του στήθους και είναι:

A B C D E F G H I J K


Είναι σημαντικό εδώ να βρεις σε πιο γράμμα αντιστοιχεί η περιφέρεια του στήθους σου που μέτρησες.

Η Astratex.gr έχει πλήρη πίνακα μεγεθών έπειτα από έρευνα και μετρήσεις, για να κάνεις το σωστό συνδυασμό και να επιλέξεις το σωστό μέγεθος σουτιέν. Όχι στο περίπου, αλλά ακριβώς, για την απόλυτη εφαρμογή!

Το σωστό μέγεθος σουτιέν - Βρες το δικό σου

Θέλω να αγοράσω σουτιέν online. Πώς θα εξασφαλίσω ότι θα παραγγείλω σωστό μέγεθος;

Το έχεις παρατηρήσει και εσύ ότι οι online αγορές μας έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Για να μη μιλήσω για το τελευταίο διάστημα. Όμως η online αγορά σουτιέν είναι για πολλές γυναίκες γρίφος ακόμη και σήμερα. Θα μου πεις τώρα, εσύ έπαιρνες τόσα χρόνια λάθος μέγεθος σουτιέν ακόμα και που τα δοκίμαζες πριν τα αγοράσεις. Έχεις δίκιο.


Γι αυτό η Astratex.gr κάνει όλη τη δουλειά για εσένα και σου εξασφαλίζει ότι θα παραγγείλεις το σωστό μέγεθος σουτιέν. Μέσα στο site τους θα βρεις εφαρμογή οδηγού επιλογής σωστού μεγέθους.

Το 94% των γυναικών που παρήγγειλαν σουτιέν από την Αstratex.gr σύμφωνα με τον οδηγό, είναι πιο ευχαριστημένες από το μέγεθος που αγόραζαν στο παρελθόν. Δεν άλλαξαν και δεν επέστρεψαν το σουτιέν. Η εφαρμογή του είναι ακριβής και το αποτέλεσμα σίγουρο.

Και δεν είναι τυχαίο.

Όπως θα δεις και εσύ όταν θα μπεις στον οδηγό τους, αυτή η μοναδική μέθοδος μέτρησης δε βασίζεται μόνο στα μέτρα. Αλλά και στον τύπο του σώματος και του στήθους. Και για να φτάσουν σε αυτό, πήραν μετρήσεις από 6000 γυναίκες και καθημερινά ο αριθμός αυξάνεται. Για αυτό τα αποτελέσματα είναι πραγματικά ακριβή.

Για να βρεις το σωστό μέγεθος σουτιέν για εσένα κάνε κλικ εδώ.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι σουτιέν. Πώς θα ξέρω το μέγεθος μου σε κάθε ένα;

Όντως υπάρχουν πολλοί τύποι σουτιέν. Στην Astratex.gr θα βρεις πληθώρα από ενισχυμένα ή χωρίς ενίσχυση. Με μπανέλες ή χωρίς. Τα basic και τα push up. Τα bralette, τα αθλητικά, τα θηλασμού, ακόμη και σουτιέν μαστεκτομής. Η Astratex.gr έχει πίνακα μεγεθών για κάθε τύπο σουτιέν που ενδιαφέρεσαι! Και με έκπληξη θα διαπιστώσεις ότι οι πίνακες διαφοροποιούνται έτσι ώστε να διαλέξεις με σιγουριά σε κάθε τύπο σουτιέν το σωστό μέγεθος!

Για να δεις όλους τους τύπους σουτιέν κάνε κλικ εδώ

Σου το είπα. Η Atratex.gr θα κάνει όλη τη δουλειά για εσένα!

Και όχι μόνο στα σουτιέν, μιας και στο site θα βρεις πραγματικά ότι χρειαστείς από εσώρουχα, πυτζάμες, αθλητικά ρούχα, ρούχα, αξεσουάρ, μαγιό κ.α. Όχι μόνο για εσένα, αλλά για κάθε μέλος της οικογένειας, αφού έχει πληθώρα και από παιδικά και αντρικά.

Αλλά και για κάθε φάση της ζωής σου.

Το σωστό μέγεθος σουτιέν - Βρες το δικό σουΓια να δεις όλα τα σουτιέν θηλασμού κάνε κλικ εδώ

Στην κατηγορία «Ένδυση μητρότητας» θα βρεις ακριβώς ότι χρειάζεσαι. Από την αρχή της εγκυμοσύνης σου, την περίοδο μετά τον τοκετό και το θηλασμό. Και επειδή εκείνη την περίοδο όλα αλλάζουν στο σώμα μας, πάλι θα παραγγείλεις με πλήρη οδηγό για την επιλογή του σωστού μεγέθους σε ότι και αν διαλέξεις. Όποιο και αν είναι το μέγεθος σου, να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις το δικό σου!

astratexΓια να δεις όλες τις νυχτικιές μητρότητας – εγκυμοσύνης – θηλασμού κάνε κλικ εδώ
astratexΓια να δεις όλα τα εσώρουχα σύσφιξης κάνε κλικ εδώ

Η Astratex κάνει αποστολές σε 9 χώρες, ενώ είναι το πρώτο και μεγαλύτερο online κατάστημα εσωρούχων στην κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τρίτο στην Ευρώπη. Και δεν είναι τυχαίο, αφού αφήνει πάντα ευχαριστημένους πελάτες χάρη στη φροντίδα να μείνουν ικανοποιημένοι σε κάθε παραγγελία τους.

Δες όλα τους τα προϊόντα στην κεντρική σελίδα τους

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.