Tα κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ περιμένουν και φέτος τα γράμματά σας

Πριν 2 χρόνια ήταν η πρώτη φορά που ο Mini Me έστειλε γράμμα στον Άγιο Βασίλη σε γιορτινό κόκκινο γραμματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ!

Δεν μπορώ να σου περιγράψω τη χαρά μας και τον ενθουσιασμό μας όταν το γράμμα έπεσε μέσα στο γραμματοκιβώτιο!

Για όσους έχουμε επιλέξει να κρατήσουμε ζωντανή τη μαγεία του Άγιου Βασίλη για τα παιδιά μας, είναι εκπληκτική ιδέα!

Αλλά και για όσους την έχουμε ακόμη μέσα μας, επιβεβαιώνω ότι το ζούμε μαζί με τα μικρά μας. Το γράμμα παραλαμβάνεται και έρχεται πίσω απάντηση!

Και τις 2 χρονιές μας ήρθε απάντηση!

Την πρώτη χρονιά που λάβαμε απάντηση, δεν είχα ιδέα τι θα ακολουθούσε. Δεν το περίμενα έτσι.Άνοιξα το γράμμα και καθώς το διάβαζα στον Mini Me άνοιξε η βρύση και δεν έκλεινε! «Άστο καλύτερα να το διαβάσω μόνος μου, δεν κατάλαβα τίποτα από τα κλάματα», μου είπε ο Mini Me. Ναι ρε παιδί μου! Συγκινήθηκα πάρα πολύ η μάνα!

Να, διάβασε αν δεν με πιστεύεις:

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ περιμένουν τα γράμματα σας!

Και φέτος είναι ιδιαίτερες οι γιορτινές μέρες! Περίμενα με ανυπομονησία το δελτίο τύπου των ΕΛΤΑ. Αναρωτιόμουν αν θα συνεχιστεί η παράδοση με τα κόκκινα γραμματοκιβώτια.

Και ευτυχώς συνεχίζεται!Για ακόμη μια χρονιά λοιπόν τα κόκκινα γραμματοκιβώτια βρίσκονται στις θέσεις τους και περιμένουν τα γράμματα των μικρών φίλων του Άγιου Βασίλη! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη με τα μικρά σου, κάντε το φέτος! Είναι καλή ευκαιρία. Θα μπεις στο hohoho.elta.gr για οδηγίες. Μάλιστα μπορείς να εκτυπώσεις ένα από τα φύλλα που θα βρεις μέσα για να γράψουν τα μικρά σου το γράμμα τους. 
*Διάβασε επίσης -> Είναι καλό να αφήνουμε τα παιδιά να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη;

Ακολουθεί το δελτίο τύπου των ΕΛΤΑ για τα Χριστούγεννα 2021: 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δίνουν το σύνθημα της εκκίνησης της φετινής εορταστικής περιόδου:

★ Για 30η χρονιά τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα Κεντρικά Ταχυδρομεία της χώρας! Και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί – και να απαντήσει – στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη. Για να λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με το τι γίνονται αυτά τα γράμματα, ετοιμάσαμε ένα χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site.★ Μπείτε λοιπόν στο hohoho.elta.gr για να δείτε κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες. Για το πώς θα γράψετε το δικό σας γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβετε την απάντηση – έκπληξη των ΕΛΤΑ.

Φέτος υπογράφει ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φίλιππος Μανδηλαράς. Στο site θα βρείτε ακόμα: έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας και άλλες εκπλήξεις.★ Την ίδια μέρα, κυκλοφορεί η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021» για να ταχυδρομήσει έγκαιρα τις ευχές μας στα αγαπημένα πρόσωπα. Οι φιγούρες των μικρών παιδιών που ψέλνουν τα κάλαντα στις γειτονιές θα μας ταξιδέψει σε νοσταλγικές εποχές.

Η χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει επίσης Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, Αριθμημένα Λευκώματα και Φυλλαράκια και Τευχίδια Αυτοκόλλητων γραμματοσήμων. Η σχεδίαση των γραμματοσήμων και των προϊόντων έγινε από την Ανθούλα Λύγκα.

Bρείτε τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα στα Ταχυδρομικά Καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ 

Τα ΕΛΤΑ δεν σταματάνε εδώ!

Απαντώντας στα πολυάριθμα ερωτήματά σας σχετικά με το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, δημιουργήσαμε το χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site, το hohoho.elta.grΜπείτε σε αυτό για να δείτε: κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για να γράψετε το δικό σας γράμμα. Εκτυπώσιμα για δημιουργική απασχόληση. Εκπαιδευτικά παιχνίδια. Τα νέα μας. Το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας. Τα φετινά χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα.

Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, το site περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία.Περιμένουμε και φέτος τα γράμματά σας και τις εντυπώσεις σας και ευχόμαστε σε όλους Υγεία, αυτές τις τόσο διαφορετικές γιορτινές μέρες.

Δες και το βίντεο των ΕΛΤΑ με οδηγίες για την αποστολή του γράμματος.
Λίζα

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε κλικ στα εικονίδια και ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.