Τα μωρά της άνοιξης είναι ξεχωριστά σύμφωνα με την επιστήμη

Αααχ άνοιξη! Όλα είναι πιο όμορφα και πιο αισιόδοξα την άνοιξη! Ανθίζουν τα λουλούδια, ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες και επιτέλους τα κοντομάνικα έρχονται στη φόρα. Ωωω ναι, είναι μια καλή εποχή για να γίνεις μαμά, αλλά και για να γεννηθείς.

Και συμφωνεί και η επιστήμη γιατί έχει να μας πει 5 πράγματα για τα μωρά που γεννήθηκαν αυτούς τους μήνες:

#1. Είναι πιο πιθανό να πετύχουν ηγετική θέση στη δουλειά τους

Τα μωρά που γεννιούνται την άνοιξη είναι πιο πιθανό να πάρουν καλή θέση στη δουλειά τους ή να γίνουν και αφεντικά. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι περισσότεροι διευθυντές είναι γεννημένοι το Μάρτιο, σε ποσοστό μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο μήνα! Μια μελέτη 375 διευθυντικών στελεχών διαπίστωσε ότι το 12,5% από αυτούς γεννήθηκαν τον Μάρτιο.

#2. Έχουν μικρές πιθανότητες να έχουν μυωπία.

Μια μελέτη περίπου 300.000 ατόμων διαπίστωσε τα παιδιά της άνοιξης είναι λιγότερο πιθανό να έχουν μυωπικά μάτια ή οφθαλμολογικά προβλήματα. Σε αντίθεση με τα καλοκαιρινά μωρά που είναι πιο πιθανό. Πάντως τα μωρά που κερδίζουν σε αυτό είναι εκείνα του χειμώνα, μιας και βρέθηκαν με τις μικρότερες πιθανότητες από όλα τα υπόλοιπα.

Τα μωρά της άνοιξης είναι ξεχωριστά σύμφωνα με την επιστήμη

#3. Είναι γεννημένοι αισιόδοξοι

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2014, τα μωρά που γεννήθηκαν την άνοιξη (δηλ. Μάρτιο Απρίλιο και Μάιο) είναι γενικά γεννημένοι αισιόδοξοι. Έχουν υψηλές βαθμολογίες στην υπερθυμική κλίμακα ως ενήλικες, χαρακτηρίζονται από υπερβολικά θετική διάθεση και έχουν πάντα θετική άποψη για τη ζωή.

#4. Μικρότερες πιθανότητες για άσθμα

Η σκόνη και τα ακάρεα στην ατμόσφαιρα είναι άφθονα αυτή την περίοδο του έτους. Και ενώ αυτό είναι σούπερ ενοχλητικό για όσους έχουν αλλεργίες, είναι θετικό για τα μωρά του Μαρτίου. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2015, τα παιδιά που γεννιούνται σε αυτή την εποχή, έχουν χαμηλότερα ποσοστά άσθματος επειδή η έκθεση σε όλα αυτά τα ακάρεα σκόνης στην παιδική ηλικία ενίσχυσε την ανοσολογική τους αντίδραση.

Τα μωρά της άνοιξης είναι ξεχωριστά σύμφωνα με την επιστήμη

#5. Τα «ξενυχτάκια» μας

Μια μελέτη ύπνου υποδεικνύει ότι τα παιδιά που γεννιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι γενικά πάνε για ύπνο αργότερα από αυτά που γεννήθηκαν το φθινόπωρο και το χειμώνα. οπότε το μωρό σας στο Μάρτιο είναι πιθανό να θέλει να παραμείνει επάνω από τον ύπνο τους σε λίγα σύντομα χρόνια. Ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος, μπορεί να προτιμήσουν να μην κοιμηθούν για να απολαύσουν την δύση του ηλίου ή να δουν την αγαπημένη τους σειρά.

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο! : ) Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια!)

  Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Write A Comment