Τα παιδιά εύχονται να έπαιζαν περισσότερο μαζί τους οι γονείς

Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος. Αλλά αυτές οι στιγμές είναι ανεκτίμητες.

Αυτό λέει στο τέλος του βίντεο που θα δεις. Και αυτό το βίντεο θα σε κάνει να δακρύσεις για όλα εκείνα τα «Δε μπορώ τώρα» και τα «Περίμενε!» που είπες στα μικρά σου όταν σου ζήτησαν να παίξετε.

Μάλιστα θα σου θυμίσει το άρθρο μας “Πονάει ακόμη ρε γαμώτο εκείνο το «περίμενε» της μαμάς”. Αξίζει να το διαβάσεις! Εκείνο το άρθρο της Άντας Ακριτίδου που μου είχε δώσει τόσο γερή, δυνατή σφαλιάρα!

e-mama.gr

Όπως ακριβώς και αυτό εδώ το βίντεο:

Κάλεσαν τα παιδιά και τους έκαναν ερωτήσεις. Χωρίς να το γνωρίζουν, οι γονείς τους άκουγαν τις απαντήσεις τους. Και αυτό ήταν αρκετό για να καταλάβουν τι νιώθουν πραγματικά τα παιδιά όταν οι γονείς αρνούνται το κάλεσμα τους σε παιχνίδι.

Στην ερώτηση «Παίζεις με τη μαμά και τον μπαμπά;» τα περισσότερα παιδιά είπαν όχι. Επειδή οι γονείς τους είναι πάντα πολύ απασχολημένοι ή έχουν δουλειά. Έπειτα τους έδειξαν πολλά παιχνίδια και τους είπαν ότι θα μπορέσουν να τα παίξουν μόνο αν πείσουν τους γονείς τους να παίξουν μαζί τους. Τους είπαν ότι τελικά οι γονείς τους αρνήθηκαν.

Το υπόλοιπο το αφήνω στο βίντεο, δες το για να βάλουμε τα κλάματα μαζί. (γιατί είμαι τόσο ευσυγκίνητη;)

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο! : ) Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια!)

  Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Author

Γεια σου! Είμαι e-mama Λίζα, Θεσσαλονικιά από κούνια, καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα, λατρεύω οτιδήποτε κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους! Η ζωή μου κινείται γύρω από 2 μικρούς και πολύχρωμους σίφουνες! Μαζί θα ενημερωθούμε, θα διασκεδάσουμε, θα μαγειρέψουμε και θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας βαραίνει!

1 Comment

  1. Δεν ξέρω για εσένα αλλά πραγματικά και εγω έκλαψα πόσο δίκιο έχουν τα παιδιά

Write A Comment