Τα δίδυμα που μιμούνται τη ζωή στη μήτρα

Μερικές φορές, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια αγκαλιά.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, χρησιμοποιείται μια τεχνική που μιμείται τη ζωή ακριβώς όπως ήταν στη μήτρα. Τα μωρά που θα δείτε, μοιάζουν σαν να μην έχουν καταλάβει ότι έχουν γεννηθεί!

Η μαία Sonia Rochel επινόησε αυτή τη μέθοδο μετά από χρόνια εργασίας με νεογνά στη Clinique de la Muette του Παρισιού. Η τεχνική ονομάζεται «Thalasso Baby Bath» και περιλαμβάνει χάδια και μασάζ στα νεογέννητα σε ένα λουτρό για 10 με 15 λεπτά χωρίς σαπούνι. Η μαία είπε ότι της ήρθε η ιδέα όταν έπαιρνε το μπάνιο της και αντιλήφθηκε πόσο χαλαρωτικό είναι να τρέχει το νερό στο πρόσωπό της. Δοκίμασε την τεχνική στα νεογέννητα και παρατήρησε ότι κινούνταν ακριβώς όπως όταν ήταν μέσα στη μήτρα. Αν και η μέθοδος είναι μια χαλαρωτική εμπειρία τόσο για τα μωρά όσο και για εκείνον που τα κάνει μπάνιο, η Rochel προειδοποιεί ότι οι γονείς δεν θα πρέπει να προσπαθήσουν να το αναπαράγουν στο σπίτι, ενώ είναι κατάλληλη για μωρά έως 2 μηνών.

Αυτά τα νεογέννητα δίδυμα δεν είναι τα πρώτα που δεν ήθελαν να αφήσουν το ένα το άλλο μετά τη γέννηση. Σε μια άλλη εντυπωσιακή περίπτωση, τα νεογέννητα δίδυμα από το Οχάιο γεννήθηκαν πιασμένα χέρι-χέρι, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο.

Έχουν γεννηθεί, αλλά φαίνεται σαν να μη το ξέρουν ακόμα. Αυτό το βίντεο με τα δίδυμα μέσα στο μπάνιο είναι μια ιδέα για το πώς είναι τα δίδυμα μέσα στη μήτρα. Τα μικρούλια αγκαλιάζονται και αντιδρούν όπως ήταν ακόμα στην κοιλιά της μητέρας τους.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με ήχο:

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ κάτω γιατί εμείς θέλουμε να το διαβάσουμε και να κάνουμε κουβεντούλα!

Write A Comment