Βρέθηκε η μικρή Μαρία Ειρήνη!

Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι βρέθηκε η μικρή Μαρία Ειρήνη και κάλεσε τους δικούς της για να την παραλάβουν.

Στις 01/05/16 στις 14.40, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Σκαραμαγκά, η Μαρία- Ειρήνη Πρίντεζη, 3,5 ετών καθώς έπαιζε με το 5χρονο αδερφάκι της σε κάποια μάντρα αυτοκινήτων που βρισκόταν με τους γονείς της.

Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν τις πρώτες μεσημεριανές ώρες ότι απομακρύνθηκε και απήχθη από άγνωστο άντρα, ο οποίος δεν περίμενε να πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις η εξαφάνιση της. Έτσι προφανώς φοβήθηκε από την έκταση και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα και άφησε τη μικρή σε κάποιο δρόμο του Χαϊδαρίου ή της Ελευσίνας (δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί) και είναι καλά στην υγεία της. Βρέθηκε σε δάσος, από κάποιες γυναίκες που την εντόπισαν στην άκρη του δρόμου.

Όμως όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότερο περιπλέκεται η κατάσταση. Από ότι φαίνεται δεν υπήρξε άντρας και η μικρή δεν απήχθει όπως πίστευε αρχικά η αστυνομία. Ομάδα ψυχολόγων που μιλούν με το παιδί είπαν ότι η μικρή τους είπε ότι ήταν όλη τη νύχτα μόνη της και κοιμήθηκε στο δάσος.

«Με άφησε η μαμά στο δάσος. με άφησαν να φύγω» είναι ότι έχει πει η μικρή μέχρι στιγμής, ενώ από τα λεγόμενα της δεν αναφέρει πουθενά άγνωστο άτομο που την «πήρε»

Η περίεργη υπόθεση ερευνάται, ο φάκελος της υπόθεσης απεστάλη στον εισαγγελέα ενώ οι γονείς αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο οι γονείς του παιδιού.

Θα ενημερώνουμε και θα ανανεώνουμε με ότι νεότερο υπάρξει.

μαρία πρίντεζη

Author

Γεια σου! Είμαι e-mama Λίζα, Θεσσαλονικιά από κούνια, καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα, λατρεύω οτιδήποτε κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους! Η ζωή μου κινείται γύρω από 2 μικρούς και πολύχρωμους σίφουνες! Μαζί θα ενημερωθούμε, θα διασκεδάσουμε, θα μαγειρέψουμε και θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας βαραίνει!

Write A Comment