Ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε άστεγους αντί για γαμήλιο γλέντι

Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος και η Μαρία, ανέβαλαν το γάμο τους σχεδόν ένα χρόνο.

Ο λόγος ήταν τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού.

Όταν όμως αποφάσισαν να το κάνουν, το έκαναν με έναν ιδιαίτερο, ξεχωριστό τρόπο!

Τα παιδιά αποφάσισαν αφού αντί για γαμήλιο γλέντι να κάνουν το γεύμα στους άστεγους της πόλης. Αποφάσισαν να μοιραστούν τη χαρά τους λοιπόν, μοιράζοντάς γεύματα αγάπης.

Έτσι, ήρθε σε επαφή με την Εθελοντική Διακονία Αστέγων και σε συνεργασία και τη βοήθεια της Κυριακής Φράγκου η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα! Την Κυριακή 6 Ιουνίου μετά το τέλος του γάμου, το ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο. Τους μοίρασε τις επιπλέον μερίδες φαγητού που είχε παραγγείλει για εκείνους, αλλά και πολλή αγάπη.«Όταν νιώθεις πραγματικά τόσο μεγάλη χαρά θέλεις να τη μοιραστείς. Όχι μόνο με τους παρευρισκόμενους αλλά και με όσους το έχουν ανάγκη». Αυτό είπε η νύφη Μαρία.

Μιλώντας για τον γάμο τους, ανέφεραν ότι ήθελαν πολύ να μοιραστούν τη χαρά τους με όλον τον κόσμο. Γι΄ αυτό και θέλησαν να προσφέρουν «κομμάτι από την αγάπη τους» σε όσους το είχαν ανάγκη.«Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο. Αλλά το ότι το κάναμε και την ημέρα του γάμου μας το κάνει πιο σουρεαλιστικό. Εκείνη την ημέρα τα ζευγάρια μοιράζονται με τους δικούς τους ανθρώπους. Εμείς όμως σκόπιμα παραγγείλαμε περισσότερες μερίδες για να μοιραστούμε με εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεν ήταν αυτά που μας περίσσεψαν. Τα παραγγείλαμε για αυτούς.» Είπε ο γαμπρός Γιώργος.Πάντως και άλλα ζευγάρια κάνουν τέτοιες όμορφες, υπέροχες κινήσεις.

Άλλο ένα ζευγάρι, ο Κωνσταντίνος και η Στέλλα βάφτισαν πρόσφατα το παιδάκι τους. Ζήτησαν λοιπόν από τους καλεσμένους τους, αντί για δώρα, να φέρουν τρόφιμα. Με σκοπό να δοθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Chefs For Zero Hunger και να τα κάνουν φαγητό για εκείνους που έχουν ανάγκη.

Μακάρι αυτή η καλοσύνη και αλληλεγγύη των ανθρώπων να διαδοθεί παντού. Μέχρι να μην υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν ανάγκη για ένα πιάτο φαγητό.

Δείτε το βίντεο με το ζευγάρι των νεόνυμφων, τη Μαρία και το ΓιώργοΛίζα

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Κάντε κλικ στα εικονίδια και ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.