Οι δύο ροζ γραμμούλες

Το ζευγάρι που δεν τις περίμενε και ένιωσε μπερδεμένο.

Το ζευγάρι που τις ήθελε και τις είδε πάνω στην ώρα

Και το ζευγάρι εκείνο που ανυπομονούσε να τις δει και πάλεψε πολύ για να εμφανιστούν.

Αυτές οι δυο «ροζ γραμμούλες» που μπορεί και να μην είναι πάντα ροζ, είναι επίσημα η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου. Έγιναν οι μέρες σου και οι νύχτες σου. Οι στιγμές σου. Τα όνειρα σου.

Ξέρω πως είναι. Ήμουν εκεί. Στάθηκα πολύ ώρα πάνω από ένα μαγικό ραβδάκι με την ευχή να δω τις δυο ροζ γραμμούλες. Και πολλές φορές δεν τις είδα. Και τη μέρα που δεν περίμενα να τις δω γιατί ήταν άλλο ένα τεστ πλέον και όχι μαγικό ραβδάκι… Εμφανίστηκαν. Και ήταν ολόισιες, ολοκάθαρες, ολόσωστες!

*Διάβασε όλη την ιστορία μου με αυτό το τεστ, εδώ -> Μια ξεχασμένη ημερομηνία και ένα τεστ θετικό

Αυτές οι δύο ροζ γραμμούλες θα σε κάνουν να ξαφνιαστείς. Να γουρλώσεις τα μάτια και να τα κρατήσεις ανοιχτά πολύ ώρα μέχρι να στεγνώσουν.

Αυτές οι δύο ροζ γραμμούλες θα σε κάνουν να αναρωτηθείς ακόμη και αν είσαι πιο σίγουρη από ποτέ. Διάβασα σωστά τις οδηγίες; Είναι όντως έτσι;

Αυτές οι δύο ροζ γραμμούλες θα σε κάνουν να κλάψεις. Από συγκίνηση.

Αυτές οι δύο ροζ γραμμούλες θα σε κάνουν να ουρλιάξεις. Από χαρά.

Αυτές οι δύο ροζ γραμμούλες θα σε κάνουν να αγκαλιάσεις τον άνθρωπο σου και να συνδεθείς μαζί του όπως ποτέ ξανά. Να αγαπηθείτε χωρίς να υπάρχει περισσότερο.

Οι δύο ροζ γραμμούλες

Αυτές οι δύο ροζ γραμμούλες θα σε βάλουν πάνω σε ένα σύννεφο και θα σε πάρουν μαζί τους. Και στη διαδρομή θα σκέφτεσαι μόνο εκείνες.

Αυτές οι δύο ροζ γραμμούλες θα σε κάνουν να ονειρεύεσαι τη στιγμή που θα συναντήσεις δύο μικροσκοπικά ματάκια. Να σε κοιτάζουν ξέροντας ότι εσύ τα αγάπησες από πολύ πιο πριν. Από τη στιγμή που πρωτοαντίκρισες… τις δύο ροζ γραμμούλες.

Liza

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο! : ) Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια!)

  Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Author

Γεια σου! Είμαι e-mama Λίζα, Θεσσαλονικιά από κούνια, καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα, λατρεύω οτιδήποτε κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους! Η ζωή μου κινείται γύρω από 2 μικρούς και πολύχρωμους σίφουνες! Μαζί θα ενημερωθούμε, θα διασκεδάσουμε, θα μαγειρέψουμε και θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας βαραίνει!

1 Comment

Write A Comment